Tar bort alla mina sociala medier!!

Hej!

Jag skriver det här kl 03:39 eftersom jag inte kan sova.

Jag har bestämt mig för att iallafall försöka att inte använda några sociala medier månaden ut. Inget Instagram, Snapchat, Facebook eller youtube. Jag kommer även använda mobilen så lite som möjligt typ stänga av den och sätta igång den några gånger om dagen bara för att se om någon vill mig något. Jag vill bara få leva här och nu och känna hur det känns (minnas hur det kändes). Jag tror det kan vara skönt och kan öppna mina sinnen. För jag har länge förstått att vi glömmer bort världen vi faktiskt lever i eftersom mycket präglas av sociala medier och annan teknologi idag.

Det kommer nog vara ganska svårt då jag spenderar alldeles för många timmar av att kolla på youtube varje dag. Jag kollar när jag diskar, lagar mat, duschar.. ja ni hör ju. Men nu vill jag känna den ”riktiga” världen se, höra och känna. Jag kommer såklart uppdatera er längre fram hur det gått.

Tänkte även lägga upp några videor här nedan på en fantastisk människa som lägger upp klipp på just youtube.. haha se där. Men hon om någon förmedlar något fint och viktigt! Hon lever mitt absoluta dröm liv. I den norrländska skogen i ett litet hus med sin man och hund. Hur mysigt? 😍 Och ska jag vara ärlig så har jag gråtit ett antal gånger när jag sett hennes klipp för det är så rörande och vackert!

Varsågoda ♡Önska mig lycka till ♡

/Jossan

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229