Heej allihopa jag vet att jag inte har vart bra på att uppdatera min blogg verkligen inte... fy Madde

Men iallafall i dag började jag gymnasiet OMG trodde seriöst att jag skulle dö....

Kan ni fatta ingen grundskola längre, jag är inget barn längre som behöver mamma, eller det är klart jag behöver henne, men ni fattar jag är på väg ut i vuxenlivet. I dag började jag runt halv nio på en okänd skola jag inte har vart på tidigare med massa nya människor. Man inser nu att man inte längre går med sina bästa vänner som man gjort sen man va liten. Jag mådde nästan lite dåligt för jag va så jäkla nervös! Men iallafall jag har så fina kompisar så det finns inte va? jag va så nervös och ville verkligen inte gå förta dagen själv till skolan så min fina vän Lara följde med mig bara för min skull hon är så himla snäll, och bara min bästa vän, hon är verkligen bäst. Julia och Madde skulle ha hängt med mig också men det kom något i mellan så dom kunde inte. Men nu har man en ny klass, allt är i princip nytt. Självklart kände jag i gen många ansikten från skolan, Men ingen i min nya klass faktiskt. Men det ska bli jätte kul med gymnasiet ser verkligen fram emot dessa 3 åren. Jag trodde då att jag skulle gå hem utan att hittat några att vara med i klassen, men det är såklart jag hittade några och dom verkar jätte trevliga och ser framemot att lära känna alla i min klass. Kan inte fatta att dom jag va med i dag är min nya klass, men så är det nu och jag måste vänja mig. Men i mån börjar jag 08.25 vi börjar direkt så det är jätte kul. För ni som inte vet så har jag valt restaurang och livsmedels programmet. Just nu sitter jag hemma hos min kompis Julia, hon tog en dusch så jag tog hennes data och skrev ett inlägg här nu. Vi har också musik på högsta volym i hela huset så diggar till den med. Men ni får fortsätta ha det så bra och lycka till ni också som ska börja skolan/gymnasiet eller va ni nu ska börja. Så hoppas jag verkligen nu att jag kan hålla denna bloggen lite levande ett tag, tills jag blir bombad med läxor för de kommer jag tyvärr.. 

Har ingen bild från dagen men det blir en bild på mina 3 fina prinsessor, mitt allt. Puss 

& Lara jag är verkligen sjukt tacksam jag älskar dig puss <3


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är nian snart över. Vi har bara några få dagar kvar, sen springer vi ut på sommarlov. Och efter sommarn börjar jag gymnasiet. Som ska bli så kul, och det kommer bli jätte bra. Hoppas jag verkligen på. Men innan vi slutar ska jag på balen. Det ska bli så kul att gå på den. Jag har inte hittat skorna än. Men så här ser min bal klänning ut! ❤️💕
  • 180 Readers

Likes

Comments

Några bilder från månaderna som gått när jag inte har bloggat. Jag är så usel på att blogga. Jag börjar sen slutar jag för jag inte orkar. Det är ju ingen ide. Jag vet inte. Men jag kanske kan blogga när det är om något kul. Eller så lägger jag upp bilder. Som en bild blogg. Så får ni tolka bilderna som ni vill. Puss hej!

  • 179 Readers

Likes

Comments

Kommer inte blogga i dag och inte i mån. För vid ska på The Fooo i mån. Skriver om allt senare på fredagen eller lördagen puss


  • 215 Readers

Likes

Comments

Hej på er mina fina, förlåt först skulle bloggat i går men jag va så otroligt trött i går så orkade verkligen nt. Men nu så ska jag berätta för er vad denna dagen har tagit vägen. Jag har ju vart i skolan inget speciellt hände där. Men sen efter skolan åkte jag in till slott skogen och åå va mysigt det var. Hade filt och solen lyste och så hade jag och Emma picknick med oss. Vi hade också med oss våran underbara Elsa ( en hund) vi kastade boll med henne också.
Invigde också mina shorts i dag. Men vid 6 så blev det ganska kallt så bytte till byxor istället. Sen vid halv åtta åkte vi hem med bussen. Sen va vi kanske hemma halv nio. Då hämtade jag mina hundar med så gick vi med dom också. Sen följde jag Emma och lämnade Elsa. Sen vid 10 va jag hemma och har vara hållit på med mobilen typ och ska ta och sova nu. Men vi syns i mån, Puss god natt på er.


  • 220 Readers

Likes

Comments

Jaop tänkte ta en blogg paus. Tills tisdag bara, då skolan börjar i gen! Haha puss

  • 221 Readers

Likes

Comments
  • 225 Readers

Likes

Comments

Våran påsk frukost + en liten påsk kärring som kom på dörren. (Min syster)


  • 227 Readers

Likes

Comments
  • 226 Readers

Likes

Comments