De senaste dagarna!

Hej alla glada där ute! Nu var det cirka en vecka sedan jag på upp något här. Men men.... Jag fyllde år förra lördagen och den blev lugn och skön. Jag och min sambo tog en promenad mitt på dagen, sen kom det lite gäster och fikade på em/kvällen! Mycket trevligt. Fick fina presenter oxå, vilket jag tackar så himla mycket för!
Sen har veckan rullat på. I måndags var det kursstart för näst sista kursen på utbildningen. Då vi ska skriva C-uppsats. Så det har jag suttit med hela veckan inte på skolan tillsammans med min skrivpartner.

Annars har träning stått på schemat. Har blivit 4 träningspass denna veckan vilket är mitt mål varje vecka. Men tror jag ska klämma in ett på söndag kväll med.
Förresten, än så länge har jag hållit mitt mål men 4 träningspass per vecka. räknade passen igår har lyckats få ihop 18 pass än så länge i år. det börjar bra iaf! 😉

Denna tårtan gjorde jag till igår som vi skulle fika på hos svärfar för att jag fyllt år. Den blev riktigt bra tycker jag!😍

Blev så paff... min sambo jobbar två skift och nu i veckan jobbade han kväll vilket innebär att han är hemma ca 00.15. Jag brukar höra honom och frågar om det gått bra på jobbet. Men orkar sällan öppna ögonen men kan prata med honom. Men i torsdags natt när han kom hem så fråga han "är du så trött så du inte ens orkar öppna ögonen?" Då kollar jag upp och där står han med en blomma och ett kuvert till mig från hans kollegor! Så fina kollegor han har. Fick presentkort på Ica så jag kan baka mer fikabröd åt dom. Men tycket det va så fint! Har aldrig ens träffat någon av dom.
Idag står skoteråkning på schemat och lunchen blir på kärlaberget/hamburgeberget.😍
Hoppas ni får en fin dag!❤

Gillar

Kommentarer