Heisann hoppsan! Hadde nærmest glemt denne appen, og blogg generelt. Dagene går i ett, og jeg gjør nærmest ikke annet enn å dra på jobb, være med venner innimellom, spise gjerne litt før resten av døgnet går til soving.

Jeg har startet på mitt 2. År som lærling hos Ramsvik. Veldig, veldig gøy! Jeg har byttet gruppe på studio hvor jeg er med de som er kommet lengst nå. Hadde første dag tilbake med de andre der i dag, noe som var veldig kjekt. Veldig gøy å se alle igjen.

I dag hadde jeg en kort dameklipp, og en stripe av ettervekst:

Vi skrives kanskje om ikke lenge, ha en fin fin dag videre!
© T.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

  • 56 Lesere

Likes

Comments

Heisann! I går var det ByLørdag i Bergen sentrum. Vi hadde kjempegode tilbud på salongen med -30% på alle produkter, og -15% på GHD tengene våres. - Det var travelt fra vi åpnet til vi stengte, men det gjør forsåvidt ikke noe, siden det er da det er gøyest og jobbe. Når man har noe å gjøre hele tiden, og knapt har tid til å ta seg noe å spise. Jeg fikk nådd å løpe innom Galleriet som også hadde noen supergode tilbud, for min del, så var det sko jeg var på utkikk etter, hvor jeg endte opp med to nye sko par. Et var fra DinSko, helt enkle og hvite, og ett fra Sporten.

  • 73 Lesere

Likes

Comments

I går var jeg tilbake på studioet sammen med de nyeste lærlingene innen for Ramsvik. Jeg hadde bare en modell i går, men det var riktig nok lurt. Jeg hadde en modell hvor jeg skulle stripe etterveksten hennes for å få et litt mer naturlig resultat, siden hun hadde fått en hard kant på etterveksten. Også klippe av de slitte tuppene. - Jeg brukte litt tid på å sette i stripene, og fikk tatt ett skyll på det. Det å klippe tuppene gikk nokså fort, men det kan nok være at hun hadde ikke det tykkeste håret, så da trengte jeg ikke å ta utallige inndelinger.

Før / Etter ​

Hva syns du?

  • 68 Lesere

Likes

Comments

Heisann! I dag ble det overtid på meg, pga sykdom. Så da sa jeg meg villig til å jobbe ekstra, så ble fort 9 timer, men det går fint så lenge man har det gøy og noe å gjøre på tenker jeg. :-)

Jeg hadde Tor-Anders som modell i dag, også kom Ina innom salongen litt senere og var til sengetid før vi gikk til bussene våres. Fikk tatt en kur på Ina og prøvde meg på tre rastafletter på høyre siden hennes. Syns det er så stilig!

Tor-Anders ble nesten helt ny med den nye klippen. Hva syns du om klippen og rastaflettene? :-)

  • 70 Lesere

Likes

Comments

Heisann, og god morgen!

Har nett fått tatt en liten treningsøkt etter en stund uten. Jeg bor jo i 12. etasje, så jeg tok like godt å løp ned og opp alle etasjene, kan si med en gang at bena ikke klarte å løpe alle etasjene, men løp vertfall halve, og det er jo en start. Så litt styrke da jeg kom opp. - Så har jeg fått spist litt frokost, og gjort meg klar før jeg drar på jobb om noen minutter. Jobber 12-20:00 i dag.

Har vært lange dager, som alltid. Husker ikke sist jeg reiste direkte hjem til leiligheten uten å gjøre noe først etter jobb. Enden har jeg vært med Henriette, Ina, eller noen på jobben. - Forrige helg var jeg forresten ute en tur med Ina, det var helt OK. Også på tirsdag kom Ina innom jobben når jeg var ferdig, så skulle vi dra å spise litt, og på veien møtte vi Aurora(!!) Hun er jo så flink til å synge, og virker som en kjempe skjønn jente. Så vi kunne ikke dy oss med å bare få tatt et bilde med henne. :-)

Vi skrives!

Likes

Comments

Dagene får så alt for fort. Føler jeg ikke rekker noe lenger, noe som er rart, siden jeg bor jo bare 10 minutter fra Bergen sentrum med buss. Francesca ble ble forresten helt ferdig med å male stuen i dag, så nå er det ikke mye igjen! Åh, gleder meg til alt er på plass, det kommer til å bli så fint her, hun er så flink!!

Nå har jeg nett sett The boy next door. Også får vi se om jeg finner en ny å se på før jeg sikkert går å legger meg. Starter 12:00 i morgen. Har forresten vært hos Ina fra mandag til i går. - Kjempegøy! Vi var litt spontane på mandag, da vi var ute og spiste, og bestilte like greit billetter til Brannkampen. Så da reiste vi dit, og Brann vant jo 1-0! Vi fikk møtt Davy Wathne, og Marcus Pedersen(!!!) Fikk selvsagt tatt et bilde med begge, og jeg er superfornøyd!


Likes

Comments

Ovenfor her har Jannike på jobben nappet brynene mine, og lagt på farge. Hun er min faste til å fikse bryn. Blir alltid fornøyd. Så henne vil jeg virkelig anbefale om du skal fikse dine bryn i Bergen. :-)

Og på bildet til høyre har jeg klippet Morten da han var innom salongen. Fikk også prøvd meg på hettestripe denne dagen. Det er virkelig min favoritt, når det gjelder å lage striper. Er ikke like stor fan av foliestriper. Men øving gjør mester, er det ikke det man sier? :-)

Likes

Comments

... Har jeg vært på spillkveld hos hun ene på jobb - Kjempegøy! Så var jeg med Francesca fra jeg kom hjem fra jobb til jeg la meg i går. Jeg hjalp henne med litt av oppussingen hun holder på med, også dro vi til Askøy på kvelden og fikk hentet noen stoler til spisebordet. Og i dag har jeg bare vært på jobb.

I morgen blir det jobb fra 9-18:00, Også blir det endten sommerfest hjemme eller innflyttnigsfest her i Bergen ho noen venner. Klarer ikke bestemme meg for hva jeg skal dra på, så vi får se om jeg får bestemt meg eller ender opp med å bare være hjemme med Francesca.

​Vi skrives! Hva har du gjort de siste dagene? 

Likes

Comments

I skrivende stund ser jeg på The vampire diaries, hvor jeg er på sesong 6, episode 21. Det er så spennende, og jeg lever meg jo helt inn, hvor jeg blir helt "neineinei" om det for eksempel er noe fælt som skjer, - Jeg fikk forresten kjøpt med meg en aldri så liten sil til teen fra Søstrene Grene. Jeg er ikke en som drikker te til vanlig, men nå har jeg kjøpt meg grønn te fra Kremerhuset, så får vi se hvordan det går. - Jeg ville helst ha den typiske klypen, men den hadde de ikke inne, så da ble det denne eggformede silen, som jeg er veldig fornøyd med. Veldig søt, og enkel, Kostet hele 13 kr. :-) 

Den første natten og morgenen i leiligheten gikk veldig greit. Nådde bussen jeg hadde tenkt å ta, og nådde jobb. Så da er jeg tilbake i rutine, nærmest. Nå skal jeg fortsette å se siste siste episode, så skrives vi senere.

Hva er din favoritt te?

  • 91 Lesere

Likes

Comments

God kveld dere. Nå har jeg endelig fått flyttet inn i den nye leiligheten, og fått stort sett alt av tingene mine på plass. Hun jeg nå bor med kjente jeg jo ikke fra før av, men satser på at det blir kjempebra allikevel.

Francesca som hun heter, har kjøpt leiligheten, og har pusset opp nesten alt. Har litt igjen, men det gjør meg ingenting. Hun og faren hennes holder på å feste benkeplatene på kjøkkenet i dette øyeblikket. Så er det ikke så alt for mye igjen å gjøre før alt er ferdig. Hun håper vel på å være ferdig med alt til august, siden da skal hun begynne å jobbe, og da er det jo litt kjedelig å først være på jobb, så komme hjem og måtte pusse opp. - Hun er kjempe effektiv, og det ser kjempebra ut alt hun har gjort frem til nå. Hun har jo gjort alt selv med bare litt hjelp fra foreldre og venner. Gleder meg sånn til å se når hun er ferdig. :-)

Så jo helt bombandert ut da jeg bare hadde satte alt over alt, og åpnet alt. Hehe.Liker veldig godt utsikten da, men kanskje litt høyt, siden vi er i 12. etasje. Hvordan har deres dag vært? 

  • 99 Lesere

Likes

Comments