Header

Godmorgon! Idag är det söndag och solen skiner här i NYC! För några dagar sedan tog vi på oss träningskläderna och promenerade längs med The High Line, vilket verkligen var en helt underbar start på morgonen! Vi gick ner till West Village och Chelsea Market där vi köpte oss varsin smoothie som vi avnjöt i solen. Lunch åt vi på ett ställe som heter The Chef´s Counter, ett supermysigt ställe i Soho som erbjuder jättegod mat.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hej! De senaste dagarna har uppdateringen varit dålig här på bloggen och det ska vi självklart ändra på framöver! Den dåliga uppdateringen har berott på att vi har haft mycket för oss, t.ex. så har vi skrivit vårt första prov i skolan och det krävdes mycket plugg inför det. Annars har vi varit på en del promoter-middagar, på bland annat Catch och Vandal. Mycket god mat och trevligt folk! Idag är det lördag och på schemat står brunch på Lavo, så nu ska vi börja fix i ordning oss inför det! Hoppas alla får en bra lördag! 

Likes

Comments

I tisdags hade vi varit här i 4 veckor?! Tiden går så oerhört fort, men vi kan fortfarande inte förstå att vi faktiskt bor här. Under den senaste veckan har vi hittat på lite allt möjligt. Skolan har rullat på som vanligt med lite läxor, vi har även lunchat, festat, gått på bio, tränat och bara tagit det lugnt. Vi har träffat två härliga tjejer som också bor här i storstaden, Emma och Hailey som vi ska hänga med mer framöver!

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag tog vi oss eftermiddagen till att gå runt i West Village. Vi gick bland annat in på Chelsea Market som vi starkt rekommenderar för alla som kommer till storstaden! Där fanns allt från mysiga kaféer till butiker. Vi vandrade därefter runt i det otroligt fina området och kollade bland annat på Carries kända lägenhet som är med i serien och filmerna Sex and the city, så coolt!

På denna trappuppgången bodde Carrie i Sex and the city (!!??). Perry street 66 ⬆

Likes

Comments

Whole foods for dinner

Likes

Comments

Sol, sol och ännu mer sol! Under de senaste veckorna här i New York har det varit fantastiskt fint väder och ibland över 30 grader. Därför passade vi igår på att åka ut till Coney Island för att sola och ta det lugnt. Nästan inget folk på stranden utan det var framförallt vi och alla fiskmåsar som ville få tag på våra mackor en stup i kvarten. Resten av dagen spenderades runt lägenheten och mot kvällskvisten blev det nudlar på taket till solnedgången!

Likes

Comments

I söndags bestämde vi oss för att käka brunch i Soho. Vi hittade ett supermysigt ställe vid namn Bo Ca Phé där vi tog in smoothies och avokadomackor. Efter maten strosade vi runt i Soho och hittade ett mysigt cafe med helt rosa väggar. Där blev det några bilder innan vi tog oss vidare hemåt. Mot kvällen åkte vi in till 1OAK där natten spenderades med dans, dryck och skratt. Härlig söndag!

Likes

Comments

Den elfte september åkte vi till 9/11 Memorial. Det var hemskt men fint på samma gång, att se så många samlas för att minnas och sörja. Det var svårt att ta in vad som faktiskt har hänt just där. 

Likes

Comments

Äntligen fredag igår och vädret var på topp! (27 grader och blå himmel). Därför bestämde vi oss för att åka till Coney Island vilket bara tog 40 minuter med tunnelbanan, hur smidigt som helst. Vi hade i stort sett hela stranden för oss själva så bättre kunde det inte blivit. Underbar dag!

Likes

Comments