Header

I förrgår gjorde vi rafting i en flod med flera vattenfall, det högsta var 7m. Det var grymt roligt! Vi (mest jag) var rätt nervösa innan men när vi väl gjorde det, så var det så sjukt  roligt! Något vi vill göra om 😊😊 Tyvärr inga bilder från det då dem kommer på mailen sen.

Igår var vi i Wai-o-tapu en nationalpark. Häftigt att se allt det och att det är naturligt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är vår andra dag här i Rotoroua. Vi sover på rock solid backpackers, ett bra hostel för det grymma priset. I denna staden luktar det lite som ruttet ägg stora delar av dygnet. Vi tror att det är svavel som luktar så unket. Det är underjordiska källor som tränger fram i marken, som vi fick se i parken idag.

Likes

Comments

Idag besökte vi det fina hobbiton där Sagan om ringen och Hobbit filmerna spelats in. Platsen var så sagolik och mysig. Det var en guidad tur genom hela stället och sista stoppet var green dragon bar där vi fick ett glas öl/cider/gingerbeer.

Likes

Comments

Nu har vi bockat av första aktiviteten. Det var en guidad tur genom grottorna. Riktigt stora, höga och mäktiga grottor. Först gick man en sväng genon grottorna när hon pratade och berätta om allt. Sedan var det en båttur i floden som gick igenom grottan. Båtturen var helt tyst och inget ljus förutom allt ljus från de häftiga lysmaskarna. Cool upplevelse, vi gillade det!

Tyvärr inga direkt bra bilder då vi inte fick fota i grottorna

Likes

Comments

Vi har precis lämnat Raglan efter en kort vistelse här. Nya Zeelands bästa surfställe fick vi höra så Jonathan fick glatt surfa igen. Nu väntas fyra roliga dagar i Rotorua med fyra aktiviteter, påvägen gör vi en aktivitet i Waitomo. Detta ser vi fram emot nu när vi är friska och vädret är på topp.

Likes

Comments

Vi har besökt en liten del av Auckland två gånger inom denna veckan. I slutet av Nya Zeeland resan kommer vi spendera flera dagar där igen innan flyget till Sydney går.

Tornet är ett casino och en restaurang.

Likes

Comments

Vi har spenderat två dagar i vackra Paihia. Det blev sol, bad, promenader och en Mauri show så coolt!

Likes

Comments

Nu är vi i Kaikoura med en ännu sjukare Jonathan så vårt resande blir lugnare. Han har kollat på två filmer. Jag tröttnade så gick och köpte mig en wifi kod för 4dollar och tryckt i mig en chipspåse. Japp!! 👍
Bussen gjorde iaf ett roligt sälstopp på vägen. Mår ni bra hemma i kylan?

Likes

Comments

Vi stannade en natt i Christchurch trots att vi har hört så mycket dåligt av staden. En väldigt speciell stad inte särskilt fin. Vi tycker att det är värt att se staden trots det negativa. En dag att hinna se mycket räcker helt klart. Vi hann med att se en hel del byggnader som förstördes under jordbävningen 2010, botanic garden, museet, re:start "city området" som är uppbyggt av containers och det ruskigaste hostelet hittills.

Likes

Comments

Dessa dagar har bestått av förkyldning, lite feber, Jonathans födelsedag, vacker natur, titta på sjölejon, kakätande, museum och kortspelande med härliga blekingebor!

Likes

Comments