Jag och Simon har nu under 2 veckors tid inte varit lediga tillsammans en enda dag, kan säga att det tar både på orken, humöret och förhållandet. Längtar något galet tills helgen då vi äntligen kan hjälpas åt där hemma dygnet runt.

Det tråkiga är väl dock att vår älskade hund flyttar på fredag. För hundens bästa, kommer nog kännas både bra och dåligt tror jag, svårt att säga innan hur det kommer att kännas.

Varit iväg på öppna förskolan två dagar i streck nu, mysigt att träffa andra föräldrar och deras små. I morgon ska vi vara barnvakt åt lilla Oliver på förmiddagen så då blir det full fart hemma. Precis som det ska vara!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ända sen Charlie lärde sig att vända sig om från rygg till mage har han en tendens att snurra runt om nätterna så mamma & pappa inte kan sova.

I natt var en sån natt, pappan i familjen jobbade dock natt så var bara jag som inte kunde sova. Såklart passade Charlie på att skrika lite extra bara för vi har en tjej som bor här under veckan. Nåja, hon vet ju att vi har en bebis så, ska väl egentligen inte vara några konstigheter.

På förmiddagen funderar vi på öppna förskolan, får se om någon är sugen på att följa med och kvällen avslutas med jobb 15-22 som personlig assistent.

Likes

Comments

Storstädat hela lägenheten idag och rensat ur barnrummet till en tjej som ska bo där en vecka. Tänkte hjälpa en student i nöd och samtidigt tjäna lite extra pengar.

Känner att jag är gravid, kan knappt resa mig upp eller lyfta benen på egen hand. Hur ska det här sluta? Jag som bara är i vecka 13.. 

Slapp iallafall den där hemska tröttheten idag för första gången på jag vet inte hur länge. Superskönt det. I morgon får bli en lugn dag & kvällen ska jag avsluta med ett jobbpass som personlig assistent.

Förresten, hur vet man om det är foglossning eller falsk ischias?

Bild på min fantastiska kille som allt som oftast är en underbar solstråle här hemma ♡

Likes

Comments