Hej igen,
Jag känner att jag måste skriva en uppdatering i och med att sommaren bara flyger fram. Tittade på datumet och insåg att jag bara har en månad kvar av sommarlov. Jag, som för en vecka sedan konstaterade att "nu börjar det kännas som sommar faktiskt" måste snart sätta mig i skolbänken igen. Så här kommer det:

Sommaren började med en vecka på Rebeckas landställe, så otroligt mysigt. En massa bad, god mat och nya internskämt. Vad mer behövs egentligen? Efter det åkte en bil från Stockholm till Österlen med mig, Becca och Rebecka (Alva tog istället ett privatplan till Nice när hon tröttnade på huvudstaden). Österlen var mysigt men det var inte lika mycket ös som vi är vana vid så resan bar av till Köpenhamn för en dagsutflykt. Vi hyrde cyklar, blev lite coolare, inte bara för att alla blir det automatiskt i Köpenhamn utan också för att vi fyndade en del. Måste göras om enligt mig, fast med Alva såklart. I alla fall, Universum blev astrött på våra torra skämt så den splittrade vårt gang en en gång. Jag är kvar i Skåne och är helt slut efter falsterboveckan och en släktmiddag på Österlen. Men på tisdag ska jag till Grekland! Har aldrig varit där så det kommer bli jätteroligt, längtar verkligen efter sol<3

Ett litet kollage med bilder från sommaren hittills. Ska göra fler liknande.
Hoppas alla har en toppen sommar!
Hälsningar, Vera

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag sprang jag och Becca the Color run!
För mig var det första gången och för Becca var det andra, men jag tror vi hade lika kul ändå :)
Jag tog inte jättemånga bilder (den här är starkt inspirerad av Beccas edits) men ååhhh vad jag kommer att göra det nästa år :))
-Just nu är jag barnvakt, alla barn sover *korsar fingrarna* och jag vill inte göra ifrån mig ljud som att se på TV eller liknande. På fingrarna jag trycker på tangenterna med är det fortfarande färg.
Hoppas alla har det så bra!
Hälsningar, Vera

  • 7 Readers

Likes

Comments

Hej igen!
Jag och Vera hade under en snöig april dag kommit överens om att Maj (i äran av våra födelsedagar) skulle bli en fantastisk månad. Och som vanligt är vi lite för optimistiska för vårt eget bästa och får en raslig start på den så kallade "gyllene månaden". Men vi ger oss inte så lätt och nu är vi äntligen tillbaka på benen promenerandes i vårsolen. Idag njöt vi i fulla drag av det fina vädret med en varsin kopp kaffe och en halv melon på Veras trappa. Vi tog tillsammans vara på den lilla sol vi kunde få och hoppas att resten av maj kommer att vara lika underbar.

Kramar Rebecka

Likes

Comments

Den här veckan har varit fantastisk! -Sportloven är ju alltid det.

Detta året har vi spenderat den bästa veckan i Santa Cristina, Val Gardena, i Italien. Som alltid reser vi med en annan familj men med de senaste åren har fler och fler från området hoppat på. Det är otroligt kul att vara många tycker jag. Speciellt nu när skillnaden mellan alla ungdomar inte är så stor längre. Dock blir jag väldigt socialt utmattad... Efter ett tag i en liten lägenhet med folk som kommer och går så nära inpå blir allt utmattande. (Pensionär-varning?!) Så igår morse gick jag ut på en promenad i byn precis innan solen gick upp över bergen. -Dolomiterna, som bergen heter, är faktiskt gjorda av koraller. Hur coolt är inte det?- Promenad med en liten fotosession var nog precis vad jag behövde. Då tog jag den här bilden (inte redigerad) och blev sjukt nöjd. Jag måste också säga att jag uppskattar den manuella funktionen mer än tidigare. Så mycket mer man kan göra👍🏼

Ikväll är sista kvällen och snart ska vi alla äta. Imorgon blir det buss klockan fem på morgonen för en dag i Verona och sedan hem. Kanske blir det några bilder därifrån med?

Ses snart igen, hälsningar Vera

  • 20 Readers

Likes

Comments

Varför inte djuprött, mycket choklad och snygga killar på bilderna kanske ni frågar er?
Tja, i år har jag inte varit så inriktad på killar direkt... I år har jag uppskattat mina kompisar istället. Med persika, orange och en "dusty pink" (vad heter den färgen ens på svenska?) kombination försökte jag få fram en ädlare, vänligare och mjukare känsla. Det är ju rätt så ädelt, att ha så bra kompisar tänker jag.

I alla fall, life uppdate: Nu ska jag till skolan. Att ha tid för andra saker än att göra mig i ordning på morgonen, som det här, är så otroligt skönt tycker jag. Jag har aldrig direkt gett mig själv den tiden. New year, new me am I right?? I alla fall, har lite ont i halsen (sist av alla att bli sjuk känns det som) förmodligen för att jag har kramat alla andra sjuklingar på Alla hjärtans dag... Bra jobbat. Hoppas att det försvinner för jag ska träna med fotbollslaget idag. Vi får se om det blir av. Nu måste jag gå så att jag inte blir sen! Ses snart igen.

Hälsningar, Vera

Likes

Comments

Oj dah. Jag antar att #nouw30daychallenge var lite svårare än förväntat. Jag kan sitta här och tycka att jag har en ursäkt, men ingen bra nog för att bli accepterad av bossen Vea.

I helgen åkte jag faktiskt bort till London och då hade jag planerat in att skriva något som någon annan skulle publicera en dag då det passade. Att skriva inlägget gick fint, men att publicera det, not so much. Man kan ju tro att en hyfsat bekant person med dagens teknik skulle mycket väl veta om att ingen kan komma åt dina anteckningar om de inte har din telefon eller om du inte skickar dem till dom. Så 11 februari inlägget som skulle komma från mitt håll hände inte riktigt.

Den här gången kan jag ta åt mig skulden att det inte blir någon London resa för två av oss. Men jag tycker faktiskt att jag räddade situationen eftersom att resa var för just två personer, och vi är fyra. Jag tänkte på vår vänskap när jag glömde att skicka mitt inlägg till er så att ni kunde publicera det faktist.

Jag inser även att mitt senaste inlägg inte var så populärt bland mina andra käraste blogg-medlemmar. Jag bemötes av inte så positiva responsen i deras inlägg, men vad ska man säga liksom ; I speak the truth.

Det sista jag tänkte uppdatera om en kärleksfull dag som denna är att från och med nu går jag by the name Becca, inte Rebecca. Det måste bli någon ordning på namnen.

Hälsningar Becca i gues

Likes

Comments

Idag tänkte jag lyssna på Rebeccas klagomål och försöka att inte skriva om hur deppigt mitt liv kan vara ibland och istället precis som Vera säger njuta av det bra stunderna. Jag ska välja att se på min fyra dagars skidresa med klasskompisar jag knappt känner som något positivt. Och det är det, tro mig. Det enda som krävs från mig är en liten gnutta mer spontanitet än osäkerhet för att göra den här resan super rolig. För innerst inne är jag en utgående person, jag älskar att lära känna nya människor det enda som egentligen stoppar mig är känslan av trygghet. Det låter underligt jag vet, men om man tänker på det stämmer det. Enda gångerna jag undviker att inleda ett samtal är när jag känner mig tryggare med att fortsätta hålla tyst. Så nu när jag åker ensam utan några av mina närmaste vänners trygghet att luta mig mot är jag mer öppen för nya människor. Det är förmodligen därför jag har för vanan att spontant boka stora planer, för att trots att ångesten smyger sig på just nu vet jag att jag kommer att det kommer bli bra tillslut.

Jag är åtminstone taggad och då borde det gå bra. Jag hoppas att jag kan uppdatera under resan, kanske med några snygga bilder. ;)

Ses snart igen //Rebecka.
Likes

Comments

Innan jag börjar har jag bestämt mig att detta inlägga ska innehålla en ordentlig röd tråd, och helst inte en life update (no throwing shade at Rebecka och Vea). Men när snille-blixten inte slår än i huvudet som man önskar att den gjorde är det svårt att bestämma sig just vad man vill bidra till bloggen med. Därför tänker jag att jag kan berätta en extremt fun fact om mig, jag är en sucker för adrenalinet. Det kanske låter ganska udda, jag är trots allt den lataste personen jag känner och ordet willpower finns inte i mitt vokabulär. Men att uppleva platser och låta adrenalinet spridas genom min kropp är något som gör mig fruktansvärt glad, speciellt höjder. Jag blir helt tagen av nervositet när jag sitter och dinglar med benen i fritt fall, men det är den nervositeten som gör att jag bara vill åka igen. Bestiga ett berg, been there done that. Att slänga mig ut genom ett flygplan är det som står näst i tur på bucket-listan.

Skit charmigt inlägg jag vet, men när det blir sista minuten får man förvänta sig topp kvalité liksom. Jag taggar till fysen som vi ska göra imorgon på idrotten #nouw30daychallenge


// Rebecca

Likes

Comments

Idag kände jag att det var min tur att skriva ett blogginlägg. Men eftersom att jag, precis som Alva så elegant uttryckte det ofta upplever en brist på inspiration vet jag inte vad inlägget ska handla om än. Jag funderar hela tiden på möjliga sätt att tackla den här svåra utmaningen, att på ett klipskt sätt slänga ihop ett par ord och samtidigt uttrycka hur jag känner mig just idag. För just nu flyger allt omkring i mitt huvud och inte ens en paus från vardagens stress får stormen i mig att lugna ner sig medan jag andra dagar bubblar av lycka och inte kan förmå mig själv att sluta le. Och jag försöker tro att jag är en människa som alltid är positiv och glad men just nu känns det som om jag har många steg kvar att gå innan jag kan vakna med den där bubblande känslan varje dag.

Dock, kan det vara det som är min poäng, att även om vi låter ganska nere i våra inlägg ibland behöver inte det betyda att vi inte är glada människor, kanske bara att vi har en dålig dag.

Mvh Rebecka.

#nouw30daychallenge


Likes

Comments

Jag hoppas att jag har gjort det här rätt nu...

Troligtvis är jag den fjärde här som skriver ett inlägg, och jag är långt ifrån förvånad att jag tar tag i det här sist av alla. Att göra saker i tid har aldrig varit min grej, kan man säga. Mitt namn är Alva förresten. Jag är en lallare med kort hår, besatt av koreanska artister och flera bokserier. Trevligt att träffas.

Jag har aldrig bloggat förut (bortsett från nån blogg jag och min granne gjorde i typ trean om djur, jag rekommenderar inte den bloggen), så jag visste inte vad jag skulle skriva. Men en trogen vän med namn Vurra sa att jag skulle skriva om musik, så jag sa okej då, så det är vad som troligtvis kommer befinna sig i andra inlägg om nu dessa faktiskt kommer att uppstå. Om du som jag älskar den mesta musiken, har över 1200 låtar på din Spotify-lista och letar fortfarande efter mer; då har du kommit till rätt blogg my friend. Jag, Vera, Rebecka och Rebecca är alla överdrivet besatta av musik och snygga layouts på Spotify.

En artist jag kan rekommendera på en gång är Keaton Henson, (ja Vera, den deprimerade mannen med det krossade hjärtat). Det finns dagar då jag vill lyssna på viss musik, och vissa dagar jag vill lyssna på en annan slags musik, men jag kan lyssna på Henson vilken dag som helst tbh.

Så i det här inlägget rekommenderar jag:

Artist;; Keaton Henson

Album;; Birthdays

Låtar;; 10am Gare du Nord, You, Beekeeper, Milk Teeth & The Best Today

Och det var allt för mitt första blogginlägg, det är bara en introduktion trots allt. Som sagt är jag Alva, och jag vågar inte säga "ses snart" för jag vet inte när jag kommer tillbaka.

Att skriva är inte problemet för mig, det är inspirationen som saknas.

Med det säger jag hejdå,

//Alva

Likes

Comments