Nästan inget tjafs

Godmorgon finisar 🌸

Det härliga vädret ser ut att fortsätta, att få vakna upp och solen skiner igenom det är en underbar känsla , hoppas att få njuta ett tag till utav det 💕.

I söndags va det upp mitt i natten , 6:30 skulle vi samlas för att köra i samlad trupp till Tidaholm där giff cupen skulle spelas. Våra tjejer kämpade på bra och inga sura miner för dem inte vann. Det viktigaste är att dem hade roligt och det såg dem ut att ha 💪.

Sista matchen spelades vid 14:30 sen bar det av hem vila lite, sen blev det lite spontant bestämt att vi skulle hem till några vänner och grilla, sagt och gjort. Dagen avslutades att åka och kolla majbålet dock blev det inte så länge, Neliah va helt slut efter dagens bravader och hennes normala sömn rytmer hade rubbats sen att hon hade varit uppe så tidigt. Så det va en gnällig flicka i slutet mkt förståligt också men hon slocknade som en slagen hjälte i sin säng när vi kom hem.

Igår blev det en runda till Aspö, dock lite besviken att dem hade byggt en massa lägenheter runt om stället, tycker det förstörde charmen lite, men min åsikt inget fel på lägenheterna i sig 🙈. Fick inte se så många djur dock men barnen hade mysigt och det är huvudsaken, drog sen vidare till Elins esplanad där vi shoppade ny jacka till Neo och lite fika , drog upp på billingen sen för att gå en lite skogs runda på 3,5 km .

Dagens avslutades med grillning hemma 😋

Har varit en underbarnet helg faktiskt, och nästan inget tjafs alls mellan barnen 🙈 👌#giffcupen #natur #billingen #grillat #familj #barn# #shoppat #fotboll

Gillar

Kommentarer