Harmony is where the hearts go

Känns att hösten smyger sig på och att den lurar runt knuten, det bli kallare ute och bladen ändrar färg och man kan liksom känna det i luften. Jag är ett STORT fan utav sommar , hade lätt kunnat haft det i stort sett året om. Hösten bringa däremot svamp säsong och jag älskar att vara i skogen , det är sådan fridfull plats för hela kroppen, nästan hela familjen åker alltid ut och plocka svamp, ibland hittat vi och ibland hittar vi inte men det är bara grejen att få komma ut i naturen och umgås. Neo är väl den som inte är ett lika stort fan utav skogen som vi andra men ibland följer han med och det är så underbart 😍.


I förrgår va vi ute en runda , vädret va väl inte direkt på våran sida men vi chansade . Vi köpte med oss fika och körde . Regnet stod verkligen i backen när vi parkerade , så istället började vi med att fika i bilen , hur mysigt som helst och barnen älskade det . Höra hur regnet öste ner utanför , bara det va en mysfaktor för sig.

Det klarnade upp lite och vi fikade klart, sen begav vi oss ut i skogen. Neliah va helt fascinerad utav allt , hon va inte så gammal när vi va ute förra året, det märks att hon har växt till sig sen sist . Hittade en ekoxe som jag visade henne, när hon först fick se den sa hon

Neliah 2 år - Åhhh den är jätte fin


Dock va hon inte lika fascinerade utav den utan stampade på den när vi gick därifrån 😕😱

Men svamp hittade vi, dock inte jätte mkt kantareller men däremot Karl Johan svamp .

En trevlig dag som avslutades med svamp middag

Fyllda portabello med sötpotatis och bbq sås

Till kvällen vankades det mackor med stekt Karl John svamp , som vi själva hade plockat .Såååå himmelskt gott 😋

#svamp #nature #karljohansvamp #food

❤️

Gillar

Kommentarer