Det tog 18 dagar innan jag lyckades bränna ner ljuset till rätt dag.
Fick köra med specialtaktik för att lyckas, hälla av stearin och vika ner kanterna...upprepa och upprepa igen.
Lät man ljuset bara brinna så tog det mer än 6h att komma till nästa datum. Vem har tid med det, jag är tveksam om jag ens spenderar så mycket tid hemma i vaket tillstånd varje dygn.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har en katt som älskar hårsnoddar, hennes grej är att leka som tusan med dom,  hon har lärt sig att skjuta iväg dom och kasta med tassarna.
När hon är klar däremot så gömmer hon dom under våra bokhyllor. Just nu håller jag på att möblera om hemma så jag skulle flytta på bokhyllorna. Jag kan lugnt erkänna att jag hade inte en aning om att det var så många som låg där (vi brukar ändå försöka rensa emellanåt). Nu var 60st som jag hittade.

Likes

Comments

Har varit hos föräldrarna i 2 dagar, dom har två ragdolls. Den enas favoritsysselsättning är att ligga på rygg och sova.
Jag är inte riktigt där än i avslappning men jag är utsövd och riktigt mätt.

Likes

Comments

Måste tipsa om Braid & Blow som ligger på övre plan i Stockholms centralstation. Dom gör uppsättningar, flätor, lockar eller plattar ditt hår.
Om man inte kommer med egna förslag så har dom 10 namngivna frisyrer som man kan välja på deras hemsida eller på plats. Man kan även välja till tvätt om man skulle vara intresserad av det.
30min kostar 290kr.

Jag har gjort "Carolina" vid två tillfällen och den har hållt utmärkt i 4 dagar (sen har jag tagit ur  den) på med lite extra hårspray när man sover. Bilden är från dag 4 precis innan jag tagit ur den.

Likes

Comments

I fredags gjorde jag min sista dag på mitt gamla vuxenjobb (det jobb som man har som huvudsaklig sysselsättning).
Egentligen slutade jag den sista september men har varit kvar som timanställd fram till i fredags. Fick en stor bukett med röda liljor och en presentkort på Sparadiset.
Sen avslutades hela kvällen med julbord på Såstaholm, julbordet i sig var jättegott och fräscht (inga jättefat med massor av mat, utan mindre fat, snygga uppläggningar). Läget däremot kan man ju diskutera när 2 av 32 bor på den sidan av stan.

Nu blir det lite extra jobb i väntan på att man blir godkänd till att börja på nya jobbet.
Ska bli så kul och spännande...

Likes

Comments

Tänkte fira starten av vägen mot målet med en Strawberry Jar på Vapiano i väntan på mitt middagssällskap. Tänkte även passa på att dela med mig av tanken bakom bloggen.
Målet är att själv se framstegen mot mina två största mål just nu. Nytt jobb och nå mina tränings och hälsomål.
Förutom dessa så kommer det dyka upp lite  andra mål i varierande storlek.

Fram till alla målen är nådda - SKÅL

Likes

Comments