vaknar upp pigg och glad när min äldsta dotter lägger sig bredvid mig och vill gosa med mig  <3 vid 07.15 går vi ner till lilla syster som kräver en del då hon alltid ska ha sin vilja igenom och blir sur för de mista lilla  (tvärs i mot är stora syster). Här redan gör jag ofta fel och orkar inte höra gnället så hon får ofta sin vilja igenom. de är dags för mig att lära mig att säga nej och våga ta striderna. det är ju ändå jag som ska uppfostra dem så som jag vill att dem ska uppfostra sina barn i framtiden.  Idag ska jag försöka utmana mig och ta striderna när jag tycker att hon inte ska få de hon vill ha. *en lycko spark till mig själv*... nog om de frukosten är i magen och jag har ännu inte kollat mig i spegeln och sagt att jag inte duger så ett stort + till mig. Nu ska jag mysa med mina flickor i soffan innan några andra måsten som jag annars är riktigt bra på. ha en fin dag det ska jag försöka ha 👍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

igår gick dagen ganska bra. vist kommer de negativa tankar fram och tillbaks men på jobbet är de inte alls lika mycket för där jobbar jag och hinner inte tänka lika mycket. efter jobbet gick jag ner till gymmet och sprang 2 kilometer sen kom j och barnen. han skulle ha möte med Patrik så vi tänkte testa att ha barnen i lek rummet själva men de gick inte alls nå bra så jag fick vara med dem där inne. Jag tog de rätt positivt och körde lite träning med bara kroppen så jag fick ihop totalt 28 minuters träning och efter kändes det så bra. jag prioriterade barnen samtidigt som jag kunde träna även fast de bara var en kort stund så var de bättre än ingenting alls. väl hemma blev det lite mys innan läggdags av barnen. sen duschade jag innan jag la mig och läste i min bok om självkänsla! så himla mycket bra tips. sen slocknade jag rätt tidigt!

Likes

Comments

Idag är det redan torsdag och de betyder sista jobb dagen för denna vecka ! jag jobbar nästan 50 % då jag vill vara med barnen mer ♡ så nu ligger jag i sängen med min äldsta dotter och myser och väntar på att minsta ska vakna. sen är de dags för frukost innan de är dags att fara till dagis och jobbet. idag ska jag försöka se de positiva med allt och försöka få bort alla negativa tankar. ha en bra dag !

Likes

Comments

Jag har den senaste tiden haft de väldigt tufft med allt som har med utseende , hemmet och träningen att göra. jag har nu insett att jag är sjuk men jag vet inte hur. de enda jag vet är att de mesta jag ser av mig blir negativt. äter jag godis en dag blir jag tjock. kollar jag mig i spegeln ser magen bara tjock och hängig ut. gör J något fel blir jag tokig och irriterad. De enda som är bra just nu är mina barn för utan dem skulle jag bara ligga hela dagen och grubbla och googla svar. men nu är de dags att försöka ta sig tillbaks till den man var innan de blev så här. frågan är hur ? 

Likes

Comments