Idag var en sån dag när jag var avundsjuk på alla par. Jag önskade att jag var en av dom.
Känslan att komma hem till dig. Till vårt hem. När du hämtade mig från jobbet.. små saker. Det vardagliga.

Samtidigt måste jag påminna mig själv om allt det andra vardagliga.
Du var en missbrukare. Du gick bakom min rygg. Du dolde saker för mig. Du ljög för mig.
Jag försökte hjälpa dig, men du valde ändå att gå tillbaka.
Du sov inte med mig sista halvåret. Du prioriterade ditt missbruk och dina behov. Du hade inte sex med mig. Du var skuldsatt. Du var i kronan. Du satte mig i kronan. Du missbrukade vårt gemensamma kort. Du pratade med ditt HENNE. Du lovade så mycket som inte blev av. Du blev lat. Du spelade FIFA dygnet runt. Du slarvade med saker och bortprioriterade det viktiga.

Jag mådde inte bra med dig. Jag tänkte mer på dina problem än mina egna. Jag hade en klump i magen som aldrig försvann. Jag vad orolig. Så mycket mer... men jag lämnade dig inte. Du tog mig för givet.

Det är så sjukt. Så mycket hopp jag alltid haft för dig. Även om du visade motsatsen så många gånger trodde jag på dig. Jag ville tro det bästa i dig och därför stannade jag. Ville att det skulle funka. Men jag levde i det dolda. Medan jag trodde på vår framtid och ljuset började du missbruka igen. Du sov hos HENNE. Du höll kontakten. Du tog verkligen mig för givet. Jag bara var där. Trodde du att du kunde göra vad du ville & att jag alltid skulle förstå och förlåta? Eller gjorde du det med vilje för att jag var praktisk att ha?

Ditt jävla as! Hur ska jag någonsin kunna förlåta?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Vi hade allt. Jag vill inbilla mig det. Du var allt jag ville ha! Du var lång, snygg och hade det finaste leendet. Alla sa att vi var ett så fint par. Vi sa det också.
Du fick mig att skratta
Du fick mig att känna mig trygg
Jag kände mig älskad
Jag kände mig sedd
Jag var alltid 100% mig själv med dig
Jag ljög aldrig
Vi kunde prata om allt och inget
Vi kunde göra allt tillsammans

Vi hade så roligt, vi kunde tramsa, skratta och vara totalt löjliga ihop.

Jag saknar att krypa upp i din famn och känna din lukt. Hålla din hand. Känna din närhet.

Varför gjorde du som du gjorde? Åh! Alla dessa funderingar och frågor. Oavsett kan jag inte få tillbaka något. Tiden. Sorgen.

Hur ska jag någonsin kunna älska igen? Hur ska någon någonsin få komma innanför mitt hjärta?
Jag ville ha dig. Bara dig. Du var min. Mitt allt. Jag skulle ha dig hela livet. Fullt ut. I vått & torrt. Vi skulle bo ihop, bygga vår framtid ihop, få barn. Jag hade hittat min kärlek. The one. Han som stämde in på alla quotsen.

Usch. Heartbroken. Det ordet ger så mycket mening. Mitt hjärta är krossat. Allt hopp. Alla drömmar. Allt jag hade. Hur ska jag någonsin kunna lita på någon? Hur ska jag hitta någon som dig som inte är du? Hur kommer jag någonsin kunna sluta jämföra?

Det värsta av allt är att det känns som att allt vad en lögn. Jag känner mig så uttnyttjad!
Var jag bara praktisk?
Vad var det som gjorde att jag inte var tillräckligt?
Varför kärleksförklarade du alltid mig?
Varför gick du bakom min rygg?
Varför ljög du?
Varför var du otrogen?

Det var hemskt att se vilken person du var med HENNE. Du var inte alls samma person.
Inte den killen jag bott med och delat min vardag med. Jag kände inte ens dig. Jag var blind av kärlek. Verkligen blind.

Så många ”om”...

Man lär av sina misstag. Tyvärr, från hela mitt hjärta, TYVÄRR blev du mitt misstag.


Likes

Comments

Först tänkte jag strunta i julen iår. Det kändes som att det inte var lönt att lägga ner tid eller energi på det.. Men jag ångrade mig. Jag bestämde mig för att ändå göra det mysigt här hemma.

Igår och idag har jag varit ledsen. Gråten ligger i halsen. Jag tog upp jullådorna igår. Ensam. Jag köpte en gran och pyntade den. Ensam. Du skulle ju vara här. Vi skulle ju fira alla våra jular ihop resten av våra liv. När jag tar upp allt ur lådorna tänker jag bara på oss.

Jag tänker på förra julen. Vår första riktiga jul som sambos. Vi skrattade och sa att detta var första julen av många. Du kom hem med den där granen från Hornbach. Jag ville egentligen vara med och välja granen men den var ändå söt :) Vi bestämde oss för att gå all in och pyntade hela lägenheten tillsammans. Dina föräldrar gav oss julpynt och vi körde runt överallt för att hitta just de röda glittriga kulorna jag ville ha. Jag envisades med att vi skulle ha varsin julstrumpa & lägga något i varje dag. Förra julen betydde så mycket för mig. Jag mådde så bra med dig! Jag var så glad och julen kändes så betydelsefull. Harmoniskt och kärleksfullt. Värme i mitt hjärta.

Jag blir så ledsen av tanken att det aldrig blev som vi sa. Det blev en fjuttig jul. En enda. Jag kommer aldrig ha dig igen. Känslan att det var du & jag för alltid.

Tänk att jag var så säker. Jag var så fruktansvärt övertygad om att det var vi två för alltid.

Jag har så många funderingar. När vände det? När kände du att allt bara var påhitt? Hur länge utnyttjade du mig för att jag var praktisk? Hur och när var du falsk? Älskade du mig så som du sa? Hur kände du när du pratade med HENNE och sen kramade mig? Var vår kärlek riktig från början? Trodde du någonsin att vi skulle vara föralltid eller var det bara något du sa?

Fy. Alla dessa känslor. Sveket! Att du faktiskt gjorde allt detta mot mig trots mitt tålamod och den oändliga kärlek jag hade för dig. Aldrig någonsin har jag ljugit för dig.

Jag saknar dig.

Melissa Horn - Där går mitt liv

Där går mitt liv

med armarna runt dig

du håller er son i famnen

där går mitt liv

med handen i din hand

och leder min cykel

på väg hem från stan

jag hör hur hon skrattar åt något du sa

har du någonsin tänkt att det kunde varit jag

där går mitt liv

där går mitt liv

där går mitt liv

och lovar en framtid

hon kysser din panna

så som du kysste min

det finns saker jag ångrar

men jag gav allt jag kunde ge

jag hade inte lovat dig nånting

för jag ville skydda dig från det

jag står vid ett fönster och jag tror att jag ler

jag ser hur jag lyfter handen och vinkar till er

för där går mitt liv

där går mitt liv

jag hinner ingen annan

dessutom älskar jag dig än

men om det finns nånting efter

då får jag dig igen

jag hör hur jag skrattar åt något du sa

det gör mig lycklig ändå att du har det bra

där går mitt liv

där går mitt liv


Likes

Comments

Idag och ett par dagar har jag kunnat andas. Den konstanta ångesten har inte varit där. Kan det vara som dom säger, att tiden läker alla sår? Eller handlar det om att jag sakta accepterar och lär mig leva med att jag inte var "the one"?

HON skrev igår och kollade hur jag mår. Det kändes OK att hon skrev denna gången. Innan har det varit riktigt jobbigt, men det har jag inte velat erkänna. Jag har varit allt för nyfiken på att höra om dig och vad du skriver/ säger till henne.

Det som gjort mest ont är allt du sagt till henne. Att du inte är attraherad av mig, att jag är praktisk att ha, att jag är osäker på mig själv.. Det svider.

Trots allt som hänt saknar jag dig. Ibland mer och ibland mindre. Jag antar att det är då ångesten kommer och allt spelas upp som en våg framför mina ögon.

Men jag saknar dig. Jag saknar känslan av att bli sedd av dig. Ditt leende varje gång du såg mig. Dina kramar och din varma famn. Att hålla din hand eller bara stå i din famn och få en puss på pannan. Jag saknar att skratta med dig och vara 100% mig själv. Jag saknar så mycket. Men samtidigt glömmer jag inte.

Jag glömmer inte hur trött du var, hur hängig du var, hur jobbigt allt var för dig. Hur du aldrig fick tummen ur röven och bara lovade att det skulle bli bättre. Jag saknar inte känslan att hela tiden känna oro pga dig. Att gå och ha känslan att jag väntar på något. Att veta att du aldrig hade pengar. Att aldrig ha spontant eller galet sex. Att du aldrig sov bredvid mig och var vaken hela nätterna.

Men trots allt, där och då var du mitt allt. Jag skulle gå igenom allt med dig, finnas vid din sida, stå ut, kämpa... Allt för inget.

Men du utnyttjade mig bara.

Likes

Comments

Problemet är att jag inte vill ha någon annan än dig. Du var allt jag drömt om.

Ditt skratt. Din röst. Våra samtal. Våra planer inför framtiden. Alla dina kärleksförklaringar. Dina pussar på min kind. När du nanna mig godnatt. Ditt sätt att älska mig. Dina kramar. Din famn. Din närhet. Dina ögon. Ditt hår. Den trygghet jag trodde jag hade hos dig. När du alltid log när du såg mig. Vi. Så mycket mer..

Du var min för all evighet. Vi skulle bli gamla & grå tillsammans. Du skulle vara pappa till våra barn. Du var mitt allt. Min familj.
Jag älskade dig utan begränsningar.

Men jag var inte det för dig. Dina ord va tomma. Allt var bara lögn. För du älskade henne också. Innerst inne var det henne ditt hjärta skrek efter.

Hur mycket jag än skriver för att bearbeta kommer detta aldrig någonsin bli ogjort.

Uno Svenningsson - du kommer ångra det här
Du har mig i ditt grepp
På tusen skilda sätt
Du får mig dit du vill
Ja du står aldrig still
Kan inte se dig klart
För du viskar ohörbart
Men jag håller mig vid liv
Jag håller mig vid liv
Oh oh woah oh oh

Jag önskar att nångång
Få vakna till din sång
Som vaggar mig till ro
Istället för oro

För jag känner mig som en slav
Som dansar runt sin grav
Men jag håller mig vid liv
Jag håller mig vid liv
Oh oh woah oh oh

När vingarna ej längre bär
Du kommer ångra ångra det här
När isarna glider isär
Du kommer ångra ångra det här

Dinkärlek den är svart
Din kärlek gör ont

Det har regnet är över oss
I så många år
Men jag håller mig vid liv
Jag håller mig vid liv
Oh oh oh vid liv

När vingarna ej längre bär
Du kommer ångra ångra det här
När isarna glider isär
Du kommer ångra ångra det här

Kommer jag bli fri, kommer jag bli fri
Woah oh oh oh

Du har mig i ditt grepp
På tusen skilda sätt
Du får mig dit du vill
Ja du står aldrig still
Kan inte se dig klart
För du viskar ohörbart
Men jag håller mig vid liv
Jag håller mig vid liv
Oh oh woah oh oh


När vingarna ej längre bär
Du kommer ångra ångra det här
När isarna glider isär
Du kommer ångra ångra det här
Ooooooo

Likes

Comments

Man ser och hör om tjejer som blivit utnyttjade, skadade eller lurade. Jag trodde aldrig att det skulle hända mig. Men det gjorde det.

Min största kärlek. Han tog mig med storm. Han fick hela mig. Hela mitt hjärta, hela min existens och allt jag kunde ge. Jag öppnade upp hela mig och gav honom allt. Han fick all min kärlek, min ärlighet, min öppenhet.

Nu står jag här ensam. Jag kommer för alltid behöva leva med vetskapen att det drabbade mig. Han var inte den jag trodde. Det tog mig nästan två år att förstå det. Två år i blindo. Två år av MITT liv.

Det känns som att han tog en bit av mig som jag aldrig kommer få tillbaka igen. Hur kommer jag någonsin kunna lita på någon igen? Hur kommer jag någonsin våga öppna mig för någon? Hur kommer jag någonsin våga älska igen?

Jag hatar honom för det. Jag känner så mycket hat! Känslor så starka, som jag aldrig känt så intensivt förr. Hat, besvikelse, sorg, saknad, ilska.

Jag hoppas att han en dag förstår vad han gjorde mot mig. Att han inte kan sova om nätterna för att han har så dåligt samvete. Men det är förmodligen bara ett önsketänkande för att få någon slags ro i kroppen.

Hur går man vidare? Varje dag, flera gånger om dagen dyker han upp i mina tankar. Saker han sa och gjorde. Allt vi gjorde tillsammans, allt vi pratade om och planerade om framtiden. Hans leende och kärleksförklaringar. Var allt bara påhitt?

Materiella ting kan ersättas. Detta kan inte fyllas eller ersättas. Denna tomhet. Jag blir galen.

En dag i taget.
Likes

Comments