Header

Har väldigt svårt att inse att mina 3 år i Axxell nu faktist är slut.
Dehär 3 åren har varit en så stor del av mig och är verkligen tacksam över att ha fått uppleva alla med- och motgångar, fått lära mig om livet och mig själv, och fått ett yrke. Men framförallt är jag tacksam över alla människor jag har fått lära känna.
Så svårt att fatta att man inte har yrkkislivet kvar mer, trots alla jobbiga stunder så var det mina bästa 3 år nånsin. Känns som att jag är i ett stadie var det enda jag ser framför mig är ett stort frågetecken och en massa öppna dörrar. Det är verkligen svårt att veta vad som händer till näst men är glad över att jag har många möjligheter.

Kommer att jobba en tid på min praktikplats men gör också turer på Silja Line, var där en vecka på jobb och måste säga att jag aldrig har upplevt en mer passande plats för mig. Långa dagar med lite sömn men jag blev helt kär i den egna lilla världen man har där ute på havet och stämningen mellan oss som jobbar där. Jag hoppas verkligen jag får chansen att jobba mer där nu!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej igen!
Har nu varit 2 veckor på Hotell Sparre och har exakt 2 veckor kvar. Tiden flyger förbi och snart är det dags för dimission!
Trivs väldigt bra på IA:n, blev även lovad sommarjobb så det betyder väl att dom trivs med mig också?🙂
Har fått ta mycket ansvar, har tagit imot bokningar från t.ex. booking.com, svarat på e-mail, checkat in folk, skött kassan osv.
Väntar sjukt mycke på fredagen, är äntligen ledig hela helgen (nästan ledig ivf, har ju fotografering på söndag)!

  • Praktik

Likes

Comments

Här har varit lite tyst eftersom det redan är länge sen förra praktiken. Jag har alltså varit i skolan till April då vi for ut på vår sista IA före vi går ut skolan! 👩🏼‍🎓
Tanken var att jag skulle göra praktiken på båten men det blev inte som planerat så jag spenderade en månad då jag hoppade in på mitt gamla jobb i Sibbo när dom behövde mig.

Fick som tur en praktikplats i Borgå på Hotell Sparre som är jätte mysigt! Det är ett litet hotell mitt i centrum med världens trevligaste personal. Vi har nu haft jätte fullt också, det är kul eftersom det finns att göra.
Jag har testat och lärt mig alla turer väldigt snabbt. Kan fixa morgonmål, städa, bädda och också ta imot bokningar på deras bokningsprogram.

Min fritid har också innehållit mycket nytt, träningen har förbättrats och intresset & erfarenheter inom modellvärlden bara växer.
Kan stolt (man får ju vara lite) berätta att jag valdes till en av de 50 bästa i Finlands största tävling Miss Suomi! 👑
Besvikelsen var stor när jag inte gick vidare till semifinal, men med tanke på den stenhårda konkurrensen var det inte så underlit, det här var trots allt min första tävling någonsin och jag hade ingen erfarenhet jämfört med de andra. Är väldigt glad över att jag fick uppleva detta, och ingen hindrar en från att söka in nästa år med lite mer erfarenhet😉

Finns så mycket att berätta men kanske jag sparar lite för nästa inlägg också.

Likes

Comments

Hösten är nog helt klart en av mina favoritårstider! Trots att det är kallt så är det så fint och man kan börja använda alla mysiga tröjor & halsdukar osv.
​Hösten och sista skolåret har börjat bra för mig, jag har kommit igång med livet här hemma efter Spanien. Skolan löper på, träningen går bättre än tidigare och har desutom fått plats på en modellbyrås listor!

Var igår och fotade efter att jag redan var i Helsingfors och fotades i studio. Kallt men värt det!

  • Vardag

Likes

Comments

7 veckor gick underligt snabbt, ligger nu hemma i egen säng trött efter 2 dagars resa hem.
Har ännu inte insett att jag inte vaknar imorgon med 30 grader varmt och sol, aktiviteter och en massa männskor runt omkring mig.

Vi startade igår från Fuerteventura kl 20:00 (spansk tid) och pgr av förseningar, rusning osv så var vi på hotellet i London ca kl 2 på natten. Super lyxit hotellrum men mindre lyx med väckning före kl 8 för att ta nästa flyg till Helsingfors.


During my 7 weeks in Fuerteventura I learned a lot. The hard thing with animation is not the work, it's when you get to
know people and you need to say goodbye to them, knowing that you'll never see them again.
This practice gave me so much, I didn't only learn about working with people, I learned to take care of myself and because of the hard times I learned to be happy about the small things.
It feels good to be home again but I will still miss the place, the people and my life down there.
I want to say thanks to all the people who made my stay better, but also the people who made it worse, from you I learned how I don't want to be.


Likes

Comments