MEN DET ÄR JU HELG 

Sista arbetsdagen för denna vecka. Känns skönt.

Mina uppgifter i Svenska 3 är inskickade i början på denna vecka. Det skulle vart klara nästa vecka. nu blir det dock en massa jobb med att läsa böcker och skriva analyser och vetenskapstext. känner mig inte alls taggad på det helt ärligt, men det får väl bara gå. Det är liksom bara lite läskigt när man inte riktigt vet vad man har framför sig.

Barnen kommer idag också. I iallafall Agnes. Isac åkte till mommo och moffa igår för att vara med min lillebror idag eftersom förskolan är stängd. Vi tänkte ta en pizzakväll med grannen och hans dotter, jag och Agnes. Tyvärr jobbar Joel övertid idag så han får vi pizzamysa med en annan dag då han även jobbar helgen, vilket aldrig heller händer.

Mer än så har vi nog inte planerat. Det blir väl en tur i backen med grannen och dom, vi kan ju dock hoppas på att det inte är -18 som det varit hela veckan hittills. I bland har det varit som lägst -22 denna vecka. Har vart så himla seg med allt för att det är kallt hemma också, trotts att elementen brassar på full styrka.

Wellwell. Tycker det är svårt att komma igång med detta, men det kanske blir lättare när man gjort det i några dagar!


/Amna

  • 65 visningar

Gillar

Kommentarer

NotSoQuiet
NotSoQuiet,

Hoppas du får en bra helg!

nouw.com/notsoquiet