Vardag-ligt

Kära Tangentbord

Det är ett nytt år. Visserligen har halva månaden redan gått. Men vad gör det känner jag. Att blogga känns som någonting som inte är inne. Men hela jag är ju en sådan som älskar att skriva och kommunicera så jag tycker att det är värt att testa detta, kanske för en sista gång..

Jag bestämde mig för en helt ny start. Ut med gammalt, in med nytt. Det är tomt och det är fräsch här på sidan. Nytt namn och nya möjligheter liksom. Behöver inte vara konstigare än så. Mina planer för 2021 är väl ändå som alla andra år bortsett från att jag faktiskt bestämt mig för att kämpa för att det jag planerar för och vill uppnå, ska bli av. Egentligen en rätt stor skillnad från tidigare år.. När jag tänker efter.

Jag har liksom fått kläm på mig själv och livet. Redan nu kan jag ju meddela att den som inte gillar långa inlägg inte har någonting att göra här. Vet inte hur man skriver korta, jag har ett stort ordförråd och massor att förtälja världen. Häng med! Det kan bli lärorikt.

Okej, första inlägget är väl alltid det tråkigaste och det jobbigaste att skriva. Bloggtorkan slår till på en gång. Men det blir bättre, vågar jag lova.


/Amna

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Gud vilken vacker bild <3 kan vara skönt med nystarter även på bloggen!

nouw.com/hilma
Utanfilter
Utanfilter,
Tack! Tog den i helgen på vår lilla skotertripp! 😊
nouw.com/utanfilter