Vem är jag?

Amna enligt jag

Kom precis från jobbet. Det tog tre sekunder och sen hade jag slängt upp håret i en knut, skrävlat in sängkläderna i tvättmaskinen, dragit på mig tjocksockarna.. Och nu sitter jag här. Funderande lite på vad man ska börja med att introducera den blogga med och kom på att det kanske är att presentera sig själv. Låter klokt. Det kan dock bli långt.

Mitt namn är då Amna. Min pappa kommer från Egypten, min mamma från Sverige. Själv är jag född och uppvuxen i Sverige. I skrivande stund är jag 25 men jag går strax in på mitt 26 jordsnurr. Har två fantastiska barn i åldrarna snart 7 och 4 år och en sambo som är för bra för att vara sann. Vi vandrar bland klövdjur, gruvtroll och skog uppe i Norrland. För tillfället jobbar jag med att hantera Covid-prover men studerar vid sidan av.

Jag är en ganska enkel person och brukar inte kräva mycket mer än ärlighet och respekt. Typ som det flesta andra människor gör, gissar jag. För ca 2 år sen blev jag sjukskriven med diagnos utmattningsdepression och det är väl några månader efter det jag kände att jag började leva för mig själv och ingen annan. Jag har väl hunnit med en hel del i mitt korta liv. Giftemål, kids, psykisk ohälsa och diverse andra saker.

För det mesta gillar jag att vistas hemma. Föredrar nog hellre en kväll med familjen i soffan än en utekväll med ståhej och galej. När jag är frisk och kry har jag tusentals idéer, mål och planer med livet. Älskar att arbeta praktiskt, omvandla gammalt till nytt eller tvärtom. Baka tårtor är också något jag funnit intresse i. Jag är en liten enkel människa som gillar lite allt-i-allo.

Det jag hoppas kunna bjuda på här är livet i sin helhet. Kafferep, tårtor, äventyr ute i naturen, deeptalk och livet som morsa, liksom! Häng på, fråga frågar, umgås med mig! Jag är skit kul, så länge du är skit kul mot mig!

Detta ska alltså föreställa lilla enkla jag och min lika så enkla och underbara andra halva, med det största hjärtat du kan tänka dig. Fan vad jag är lyckligt lottad!

/Amna

Gillar

Kommentarer