Vardag-ligt

2 arbetsdagar kvar 

Jag behöver verkligen helg nu känner jag. Barnen kom igår. Hämtades från skola och förskola vid 16. Handlade hem Tacos och grejer. När maten är intagen och man plockat undan lite så är det ju sovdags för kidsen. Gillar inte det. Vill ju hinna umgås med dom. Sitta och bokstavera på teckenspråk, lyssna på deras historier och hur deras dagar varit. Rita en teckning och kanske hinna läsa en bok eller två.

Man förlorar så mycket tid med dom och det känns ganska tungt. Det är ju mina små ögonstenar och det växer så det knakar så fort det kommer tillbaka efter 5 dagar hos pappa.

Helg var det ja. Jag behöver helg. Joel ser man knappt heller mer än på helgen. Vill samla min lilla familj. Laga mat tillsammans, prata om allt vi ska hitta på. Rita teckningar. Spela och pyssla. Mysa ner oss framför soffan och kolla någon Disneyfilm med popcorn. Det är synd att helgerna är korta och att man är rätt trött efter allt plugg, jobb och vardagsståhej när lördagen väl är här.

Men jag ska inte gräma mig över det. Har en hel del att ta tag i. Vi har en heldel att ta tag i. Och tanken är väl att vi ska åka till min mormor och morfar i helg, om solen skiner, så man kan vara ute på gården och umgås. Har inte sett dom mer än som hastigast i dörren på mer än 1 år och det suger bokstavligen. Jag hoppas att det får vaccin snart.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och ta tag i dagens plugg. Två arbetsdagar och en inlämningsuppgift kvar innan man kan ta helg på riktigt. Denna gång är i iallafall barnen här över helgen så man hinner se skymten av dom åtminstone!


/Amna

Gillar

Kommentarer