Vilken dag det blev

Vet ni ibland blir inte alls dagen som planerat! Eller vad hade jag för planer egentligen? Jo vi skulle flytta den där fejkbrunnen idag som står vid mitt växthus och det gick ju si sådär! Nu står botten kvar och taket ligger nu på släpkärran, men botten är utav betong. Just nu har vi en betongklump ståendes på gräsmattan och den vill inte alls som vi vill. Sambons rygg lär bli bra och mitt jäkla skov måste bli bättre innan vi tar oss an denna klump.

Vi tog oss en kaffestund idag och i stället för gofika så blev det tunnbröd med päron/cognacsost och lite hjortronsylt. Det satt som ett smäck!👌 Till lunch blev det en repris från igår, rökt fisk, rökta räkor, sallad och annat plock. Sen somnade jag efter maten!😄 Vet ni nu börjar jag få lite jobbångest och det känns just nu som om en redig lottovinst kunde checka in på mitt konto.😆 Hade jag gått till jobbet? Ja det hade jag men det hade ändå känts mycket bättre att gå dit med ett fett konto. Tänk att bara veta att jag kan om jag vill göra vad jag vill. Ja ja drömma kan man få göra.

Nu ska jag ta mig ut i trädgården och vattna för där är det torrt efter solen och värmen idag. Jag ska försöka njuta utav denna sommarkväll också och inte tänka så mycket på jobbet som väntar på måndag.🙏


Ta hand om er❤

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,

Ja vilken lycka med en storvinst 😍

nouw.com/mariasvardag
Ditten_datten
Ditten_datten,
Var rädda om er…
nouw.com/ditten_datten
UtanBotten
UtanBotten,