Vem är bitchen?

Hej hå vad dagarna går. Det händer grejer minsann också, mina två äldsta barn repar sig från covid-19 uppe i norr. Och innan jag får en predikan om fjällresor så arbetar de dåda två och bor där.😉 Covid19 får mammas hjärta att hoppa över ett par slag, usch och fy. Just nu ser det ut att gå åt rätt håll så håller tummar och tår.
Mitt i detta så väntar jag på min magnetröntgen på njurarna så det ligger och gror lite funderingar hela tiden samtidigt som det kommer nya!
Ibland undrar jag hur jag håller ihop.

Jag tror inte att någon kan sätta sig in i min situation! Jag lever med kroniska smärtor på skala 2 till 4, men skitdagar 5 till 6 och då jobbar jag.
När jag går in på dag tre på skala 6 till 7 och sen sovit dåligt på det, ja då drar jag i handbromsen. Det är då bitchen börjar vakna!🧐😳

Det är just då som vissa saker bara blir nonsens för mig, jag måste banne mig lägga band på mig själv för att inte köra slut på mig själv. Ingen kan eller ska tala om för mig hur jag ska hantera min hälsa, man blir smått expert på sig själv med åren.🥴😉

Efter si då där dag och med dålig sömn och oro för ungar så har jag nu landat i soffan.
Nu ska jag bara andas en stund innan jag tar mig en varm dusch.
Ny dag i morgon med hopp om att bitchen står upp.😳😉

Ta hand om er❤

  • Smärta
  • 32 visningar

Gillar

Kommentarer