Vaken

Det blev minsann sovmorgon för oss. Nåja fastnade på Dplay igår eller Discovery plus som det numera heter, där det finna alldeles för mycket att titta på.
Här i huset är vi svaga för äventyr och allt med natur typ The last frontier.
I går blev det flera avsnitt av kapten Clemens, en galning som ska göra det omöjliga och ta sig med segelbåt genom Nordvästpassagen, expedition to the edge! Helt galet men som sagt spännande med galenskap  och idioti.😉
Som synes har vi två katter i huset, så låt mig presentera Gumman 13 år och Trassel 3 år. Trassel älskar att retas vilket gillas ibland men sen får det minsann vara nog tycker Gumman.

Fåglarna utanför köksfönstret är i full gång med att ladda sina små kroppar med mat.
Nu saknar bara min mage frukost.

Ska åka in till stan och Ica Maxi efter 11.00, har beställt matkassar. Nu börjar allt ta slut här hemma så det blir lite enklare att hitta på vad jag ska kocka ihop när jag får fylla upp kyl och skafferi.

Ja vi lever ju med Coronaskiten och jag kan säga så här, här har vi skött oss! Jag använder munskydd där det finns för mycket folk. På mitt jobb har vi visir om vi ska utanför vår lokal, eftersom jag jobbar på sjukhusets Kontaktcenter. Behöver jag färskvaror på min lokala butik ja då åker munskydd på. Annars har vi hållit oss hemma. Allt beställs via nätet, inte ett köpcentrum har jag besökt sen Covid19 bröt ut.
Det är ju bara jag och min Sambo sam bor i huset, alla ungarna är vuxna och är utflugna sen länge. Men vi reder oss, längtar däremot till vi får ett vaccin så att vi får börja krama våra nära och kära igen!

Dags att starta upp Trettondagen.

Ta hand om er❤

  • 30 visningar

Gillar