Vad är meningen?

I dag känns det lite si så där men det styr nog upp sig.
Jag tog en massa blodprover i början på veckan, och kunde inte låta bli att tjuvkika före mitt läkarbesök som jag har på tisdag nästa vecka.
Förutom Sjögrens syndrom så har jag nu också cystnjurar och några cystor har även lagt sig på levern, så nu har jag fått tid hos en läkare inom njurmedicin. Det är inte ovanligt med cystor på just njurar men nu har njurvärdet legat för högt.
När jag kikade på mina provsvar hade mitt kreatinin tack och lov sjunkit något, men fortfarande inte på normal nivå.

Börjar bli lite less på dessa krämpor och önskade mig inte alls några fler.
Men nu måste jag bara hoppas på det bäst.
Många tankar går igenom ens huvud när kroppen krånglar, speciellt när organen i kroppen stöter på problem.
Jag är 52 år och vill faktiskt hinna bli pensionär och få en fritid! Ja jag vet att det finns de som helst jobbar hela sitt liv, men det är absolut inget jag tänker göra.
Skulle jag vinna stort på lotto så vore det en dröm!
Nu är det inte så att jag tycker illa om mitt jobb absolut inte, det här handlar om  min hälsa och att livet består av så mycket annat än att bara jobb.

Vi är här en gång, vi får en chans och vad gör vi utav den? Livet och meningen? Ja ni den kan vi klura på en stund.

Ta hand om er❤

  • Smärta
  • 22 visningar

Gillar

Kommentarer

Ditten_datten
Ditten_datten,

Själv borde jag fått gå i pension i somras men tyvärr är det bara att jobba på 100 % på fsk tur det är ett jobb man utvecklar sig på....när Fk vägrar godkänna makens sjukskrivning efter sina tumöroperationer 19 o 20

nouw.com/ditten_datten
UtanBotten
UtanBotten,

Beklagar verkligen, det här med den sociala tryggheten är inte alltid där den borde vara. När hälsan börjar svikta så borde det vara möjligt att få den hjälp som krävs. Försäkringskassan ger jag inte så mycket för. Men jag har lärt mig njuta av små ting i livet.❤ Ha en fin dag.🙏❤

nouw.com/utanbotten