Underbart och utan botten

Ja hon är tillbaka! Ja jag har haft en blogg här på nouw och en äldre blogg i ett annat forum som jag avslutade. Nu har det gått en längre tid och jag kunde inte hålla mig längre så jag startar upp mitt bloggande igen.

Ibland får man vara sin egna terapeut och man blir banne mig en mästare, tror jag i allafall när det kommer till min kropp, knopp och mitt kaos runt omkring mig. Nu är inte allt kaos men inte tusan glider jag på en räkmacka genom livet och vem gör det egentligen?

En hel del krämpor finns, så jag går inte igenom en besiktningskontroll utan en hel del tvåor. Det är fibromyalgi, sjögrens syndrom, endometrios, astma och det senaste är cystor på njurar och lever. Det var de somatiska felen sen kommer vi till huvudet! Skojar bara, jag inbillar mig att jag fortfarande är någorlunda med på banan när det kommer till "hatthyllan" men en och annan bokstav kan finnas.

Nu får ni mig denna gång i en bottenlös blogg. Det blir alltså oändliga inlägg om krämpor, mat, böcker, trädgård, handarbeten och målande, ja jag kommer att skriva om alla mina påbörjade och inte alltid avslutade projekt. Men det är klart, sätter jag en potatis i landet så finns där knölar när hösten kommer, det finns ett avslut på allting däremot fylls det på med nya.

Från hösten fram till några veckor före jul så var jag duktig med både kost och träning! Jag krympte 15 cm runt midjan och gick ner 14 kilo vilket märktes i min garderob. Vad har hänt sen dess undrar ni säkert? Ja det undrar jag också! Nu har jag "svullat" ut 3 cm och gått upp nästan 3 kilo, så gissa vem som går på daglig promenad igen och har dragit i handbromsen med godsakerna?! Här bantas inget ska ni däremot ha klart för er, jag tycker alldeles för mycket om mat, däremot så är det rätt saker som ska ner och en tjockis är mera påläst en någon annan om vad som är rätt! En tjockis vet saker om dieter och kost för hon har oftast testat allt som finns. Däremot så tog det mig över 30 år att förstå att det egentligen är ganska lätt utan att behöva sy igen käften.

Nu gott folk är jag på banan igen och med en blogg också, jag lovar att inte halka av bloggen i allafall.
Ta hand om er❤

Gillar

Kommentarer

neolas
neolas,

Ta hand om dig också...:)


nouw.com/neolas
UtanBotten
UtanBotten,
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Välkommen tillbaka till nouw familjen

nouw.com/passionbagareokock
UtanBotten
UtanBotten,

Tack så mycket!🙂 Känns bra och ny inspiration.

nouw.com/utanbotten