Trädgården är som medicin för mig

Det har nu öst ner 30 millimeter regn men solen försöker sig fram och det är kvavt ute. Tog en runda i trädgården där allt växer så det knakar. Nu kan vi mumsa i oss både krusbär och röda vinbär. Rädisor åt vi till vår sallad som vi gjorde i ordning till lunchen.
Vi sparade purjolök förra året, för väntar man och låter den övervintra så blommar den!👌😃Snygg blomma!

Det händer massor i landet, ärtor och bönor står i blom, men dill får jag inte mycket av. Jag ska så utav en annan sort så får vi se, det är inte försent med dillen.
Nu har jag tvättat klart och torkat lite damm, det är dags för en kopp kaffe med kaka. Stackars Trassel behöver lite annat sällskap på altanen än bara Gaston, å vad han tuggar på henne.😂🐈‍⬛

Själen......
Jag fick ännu en bekräftelse i dag på en tanke jag haft länge och jag citerar Mark Levengood, "man läker inte ett skit!"
Håller fullständigt med, jag själv kommer aldrig någonsin att läka mina trauman i livet och sorger, men jag hittar alltid en väg att gå framåt! Det bleknar lite men läker gör bara fysiska sår inte själens. Skulle ja ens försöka läka så skulle jag förmodligen leva olycklig hela mitt liv, så jag har som sagt istället hittat vägar att leva vidare och stärkas utav de sår jag har i själen.❤
Ha en fin lördag🙏❤🙂.

Ta hand om er❤

Gillar