Söndagslugnet

Idag har vi börjat fixa lite inför vintern ute i trädgården. Allt dött och förbrukat samt en hel del ogräs ligger på släpet bakom växthuset. Nu ska vi bara plocka ner parasoll och ställa in några solstolar så får resten vänta tills nästa helg. Det blommar vackert i mina rabatter. Vi har skalat ner rejält på växligheten sen vi hit flyttade så att jag orkar hålla efter. Det fanns rabatter och buskar runt hela huset men nu finns det bara grus och kantsten. Rabatter har jag ute på gräsmattan bort från husväggen.

I år blir det inte mycket till äpplen och angripna är de också. De äpplen som finns håller getingarna och fåglarna på att mumsa i sig! Förra året fick vi många och jag kunde även ta med mig äpplen till jobbet,

Nu går tvättmaskinen och jag har suttit en stund ute i växthuset och vilat. Utanför växthuset syns det att hösten är här, nu börjar löven att ändra färg och det blir så vackert. Sambon åkte och handlade och skulle passa på att köra min bil igenom en tvätt. Snart har vi åter en ny vecka framför oss och vad händer då?

Jo i morgon har jag ett återbesök på kvinnokliniken, man vill bara kolla hur min förändring och cysta ser ut. Har den minskat eller vuxit!? Ja det får jag svar på i morgon och jag hoppas att det blir ett positivt svar. Snart får jag nog en kallelse till njurmedicin också, värdena i somras var inte bra men det var stabilt. Kommer aldrig att bli bra men jag hoppas att ordet stabilt ska hänga kvar länge till.

Nu är det dags att hänga kläder på tork för det talar strax tvättmaskinen om.

Ta hand om er❤

Gillar