Rapport från min söndag

Min promenad gick ner till vattnet tidig morgon! Jag klappar mig själv på axeln efter att promenerat 4 kilometer i förmiddags. Jag har ett favoritstråk och då kommer jag ner till vattnet. Måste säga att det kändes bra att fixa min favorittur för nu var det ett tag sedan. Tänka att man kommer igång så snabbt ändå även om kroppen känns off!

Väl hemma så hällde jag upp en halvliter vatten och drack. Svetten rann och jag var rejält törstig för nog kom solen fram sista kilometern. Då kom jag att tänka på trädgården och alla goda krusbären som satt kvar på busken, svettig var jag ju redan så varför inte ut och plocka av allt gott. Så två timmar senare så var krusbären, vaxbönorna och det sista av svartavinbären avplockade. Det började bli dags för lunch så några morötter fick följa med in.

Det är ingen hemlighet att jag gillar träd, rättare sagt jag älskar träd! De står stadigt med sina grenar utsträckta mot alla som går förbi och himlen. För mig betyder träd trygghet, stadigt, rötter, kungligt och naturligt vackert. När jag var liten så fanns det situationer när jag klättrade upp i ett träd för att känna mig säker, men även att sitta under ett träd när jag ville vara för mig själv. Tr��d är nästan Gud!

Vad gör jag resten utav söndagen? Jo jag har faktiskt en kyckling i ugnen så att jag får matlåda tills i morgon. Kyckling med rostad potatis, morötter, lök och blomkål. Hade tänkt ta mig ner i ateljén och få till lite målarkludd men jag får allt se om tiden räcker till.

Trevlig söndag i allafall. 🙂❤🙏

Ta hand om er❤

Gillar