När har man lärt sig!

Den här dagen kändes kan jag lova, ont i höft och leder och som om det inte räckte så fick jag huvudvärk under eftermiddagen. Men väl hemma och efter piller och vila så känns det bättre, piller jag inte alls ska ha men ibland är det bara ett måste för att inte storkna i smärta.

Ibland blir jag så arg på mig själv, man planerar sin vardag och i den så lägger jag upp min kosthållning, men så avviker jag från planeringen och kroppen får sota. Det är inte märkligare än att jag helst av allt skulle vilja slippa tänka på vad jag äter, alltså inte leva onyttigt men slippa planera så noggrant som jag egentligen borde. Om jag sköter mig så mår jag så mycket bättre! Ja och bonus är väl också minus på vågen. Jag mår allra bäst om jag äter fem till sex mål om dagen, små mål men regelbundet. Resultatet blir lite minde värk, mindre illamående, njurarna och magen jobbar bättre och vikten förstås. Jag måste börja med att ta med mig mellanmål till jobbet, det är något som jag är urusel på. Nu kan det bara bli bättre.

Jag har två läkarbesök nu i September och jag hade då lovat njurläkaren att jag skull jobba på vikten, ja det sket ju sig för vem har ens orkat tänka långpromenader i hettan denna sommar! Nu har jag däremot blivit duktig och ska nu försöka hålla i det också. Nu ska bara kroppen hålla ihop också.

Nu i kväll har jag knåpat lite till på min bloggdesign och jag känner mig rätt så nöjd. En kopp te och bloggen var det jag han med denna kväll. Okej, sambon och katterna har också fått en del uppmärksamhet.

Sov gott när det är dags.❤🙏

Ta hand om er❤

Gillar