Midsommardagen

Nämen god morgon alla så här efter midsommaraftonen, en del mår kanske sämre än den andra en sån här dag, det brukar ofta bli sent, mycket mat men också för mycket dricka!😄

För mig blev det så nyktert så, eftersom mina njurvärden hade försämrats så kändes det bäst så. Jag mår alltså bra idag när det gäller dagen efter! Hur mås det hos er?

Jo jag gick och köpte mig en ny laptop och jag är hittills mycket nöjd, sen finns det finesser som jag måste lära mig. Jag har ny nya Windows vilket jag haft på jobbet ett bra tag så det känns bara bra. Gillar nya layouten på Windows 10. Se ville jag ha en i storlek 14 tum eftersom den är lätt och ta med sig. Just nu har jag bara bra att säga om nya kompisen.

I går blev det som sagt lugnt. Johans mamma och min yngsta kom på besök och Sofie hade med sig smörgåstårtan och sin midsommartårta. Gudars så gott och så vackert att se på innan vi högg in i båda. Vi dukade först fram lite sill och färskpotatis som förrätt och sen blev det smörgåstårta. När allt hade satt sig i alla hål och kanter så fanns det senare plats för den goda tårtan.

Efter all matkoma så tog vi en tur ut till Johans mammas stuga som hon inte kunnat komma ut till sen Coronaskiten startade. Efter att hans mamma tryggt kommit hem så tog vi med oss Cabben hem från extra garaget vi hyr. Hela midsommaraftonen avslutades med mys på altanen.

Min kropp hade en skitdag igår men jag är så tacksam för att jag orkade hela dagen. Somnade gott efter midnatt. Idag mår inte min kropp så mycket bättre men lika tacksam som igår är jag ändå. Snart kommer grannarna in på tårta och kaffe.

Ha en fortsatt fin midsommar för än är den inte slut.

Ta hand om er❤

Gillar