Hur svårt kan det vara?

Morgonstund och vi tänder några ljus och puttrar igång kaffebryggaren.👌🙂

Vet ni jag somnade redan klockan 20.30 igår kväll och i soffan! Snacka om att vara trött och det måste vara bristen av solljus eller ska vi skylla på Covid19?
Jag och min sambo rör oss bara mellan jobbet och hemmet med undantag hämta matkassar från Ica Maxi. Kläder, och annat har hela 2020 och nu handlats på nätet. Färskvaror som kött och grönsaker har handlats lokalt och vi använder alltid munskydd där det rör sig folk.
Tyvärr har inte alla fattat hur farligt det här är! I England går politiker och myndigheter ut och säger solklart att de har misslyckats med att stoppa viruset, att det är för jävligt helt enkelt! Men hör vi dom orden här fast vi är upp i 11000 döda?! Sverige har fler döda än Finland, Norge, Danmark och Island tillsammans! Eftersom jag själv kommer från Finland så har jag kontakter kvar där, och det är inte så svårt att räkna ut varför Finland har under 1000 döda i Covid19. De satte in munskydd tidigt, stängde igen äldreboenden veckor före Sverige och folk har rört sig mest mellan jobb och hemmet. Ingen fick heller resa in till Finland om det inte var nödvändigt och reste man dit så fick man sitta 14 dagar karantän!
Jag förstår inte varför så många här i Sverige inte verkar förstå vidden utav detta virus! Det fikas och det kramas och man umgås, det är bara att kolla Facebook så ser man folk leva i stort sett som tidigare.

Men jag vet också att vi är ett helt gäng tappra själar som gör allt vi kan för att hålla oss friska, så ni som inte kan hålla er vill jag bara hälsa en sak till! Håll er borta från mig tack!❤

Ta hand om er❤

  • 21 visningar

Gillar