Har ingen trädgårdstomte

Jag visst har jag skippat tomtarna inomhus och redan börjat planera för trädgården. Men jag har lovat mig själv att jag måste skaffa mig en trädgårdstomte! Har googlat runt lite men jag har intet kärat ner mig i någon ännu. Sambon ligger alltså bra till när det gäller kärleken och han slipper stå ute i trädgården.

Jag har beställt en massa frön från odla, de ska komma vilken dag som helst. Det är ju bara några veckor kvar tills jag får börja förgro. Trädgården är en skön terapi och har man ingen trädgård som vi så kan man få en fin liten odling även med balkong. Det är bara fantasin som stoppar en.

Själv brukar jag odla lite av varje som potatis, morötter, rädisor, sockerärter, dill, chili, gurka och lite kryddor. I år får vi se vad det blir, det blir säkert en repris men också lite nytt.

En annan sak som står på min önskelista är ett nytt växthus, jag har ett men det är lite slitet och jag vill ha ett lite större på ca 10 kvadratmeter. Vi flyttade in i vårt hem för 5 år sedan och växthuset fanns då redan på tomten vilket jag är oerhört tacksam över. Denna säsong får växthuset hålla ihop nu har jag kostat på mig lite annat som frön, nya odlingskragar, jord och så vidare.

Ser framemot trädgården och värme.


Ta hand om er❤

  • 28 visningar

Gillar