Guld

Ja en kista guld kanske det fanns där i energiskogen i går kväll. Den kistan hade jag velat öppna nu!
Himlen va mörk och murrig samtidigt som solen sken och någonstans regnade det men bara sol hos oss.
Det skapade en regnbåge med starka färger som kom ur molnen så jag önskade mig guld och pengar.🙂🙏

Middag i går blev köttfärspaj och sallad, lättsaltat som bara den. Det va gott och jag vänjer mig.🙂

Röntgesvaret kom igår vilket blev ännu en chock, kändes som att jag hade svårt att andas. Tog ut komp på eftermiddagen för att bara åka hem och landa. Ni förstår nog nu att det inte var någon rolig läsning.
Cystorna växer och blir fler, samtidigt som några kärl redan är döda och förkalkningar finns. Även min ena äggstock har en större cysta samt något de inte kunde se vad det var. Sen behöver röntgen nu göras om med kontrast, vilket inte är så lätt med för högt kreatinin. Jag anade detta eftersom jag känner symtom utöver bara på blodprover men nu börjar det kännas läskigt.

Jag skrev ett meddelande i går till min läkare på njurmedicin, att nu vill jag veta hur de tänker gå vidare. Jag vet att polycystisk njursjukdom inte kan botas, men jag vill ändå veta mer och framförallt vad gör de åt min äggstock.
Hör cystan på min äggstock till samma? Det vill jag vet och det får man kolla upp.

Som sagt nu vill jag gå i pension för att hinna vila, vara kreativ. Känns som om livet rinner lite ifrån mig just nu. Jag tycker om mitt jobb, men omständigheterna gör att jag ännu mera vill hinna med annat.

Nu ska jag snart åka till jobbet, laddar om och tar en dag i taget.🙏

Ta hand om er❤

  • 27 visningar

Gillar