Gubben i månen är snäll han.

Alltså jag är ju så nöjd med min Samsung galaxy s21 ultra! Tog två bilder av vår vackra måne i går kväll, och den ena bilden blev en close up.
Japp jag är mycket nöjd!😄

Månen ser ganska välkomnande ut, säkert kallt men den påminner ju tyvärr lite om jorden i dessa tider. Ja ja visst finns det mycket värme men nog fasen drar det kallt, speciellt hos en del människor som befolkar jorden. Finns många som på morgonen inte borde kliva ur sina sängar ens.
Det verkar som en del har byggt upp sina liv för att trycka ner, svärta ner och häckla andra.
Har man inget snällt att säga så kliv inte upp den morgonen! Läser ibland folks kommentarer i media, alltså ta bara inlägg om kändisar som familjen Wahlgren. Fy fanken så folk häver ur sig rent ut sagt skit!!
Läs inte om Wahlgrens om de välter omkull dina känslor, titta inte eller varför bara lägga ner, sluta bry sig?!
Media lägger ut mängder med artiklar om allt mellan himmel och jord, varför då spy galla över människorna i reportaget?

De personliga påhoppen är så vidriga ibland så man undrar verkligen om dessa människor inte fick någon kärlek. Det är ord som jag inte ens skulle tänka tanken att använda mot en annan människa. Ja så till vida inte personen har sårat eller förgripit sig på andra och då tänker jag på familj, vänner osv.

Nä det är dags att börja släppa den elaka sidan och börja knipa om det inte tänker komma ut något snällt!
Mer kärlek och värme åt folket, och vet ni...testa glädjas åt andras framgång, släpp avund och bitterhet! Vi tar inte eld!😅
❤🙏

Ta hand om er❤

  • Tankar
  • 21 visningar

Gillar

Kommentarer