Fredagsfeeling

Ja ibland suger livet men jag lever på hoppet och att jag nu har jag fått tid till röntgen. Dags för en djupare titt på Sten & Stanley i min njure!🙂👊
Redan nästa vecka på torsdag eftermiddag så ska njurarna få smaka kontrast, obehagligt tycker jag men nödvändigt för att se vilka dessa två obehöriga knölar gör i min kropp och njure.
Sist så fick jag ju också ett överraskande besök till kvinnokliniken i mitten på maj. Den hade jag inte väntat mig, men nu verkar det finnas cystor överallt. Flera vet man redan är godartade men de ställer ändå till det.

Idag är jag ledig och försöker peppa mig för lite fredagsfeeling och vad jag ska hitta på. Kaffet är på väg ner och idag åt jag två ägg till frukost. Jag har nämligen tonat ner på min konsumtion av ägg. Det brukar bli ett ägg till två om dagen, men nu på grund av njurarna såfår det räcka med två i veckan.

Nya virkprojekt finns i korgen och som lockar just nu.🙂👌 I går kväll så började jag på en ny pläd. Hade tänkt åka till min dotter men det blåser så kallt idag och fortfarande vill vi på grund av coronan vara ute. Dessutom tar det nästan en timme att åka till henne.
Jag tänker inte falla på målsnöret nu innan jag fått vaccinet. Min dotter har haft det men det spelar ingen roll för försiktiga ska vi ändå vara.

Nu ska jag klä på mig och starta upp fredagen, feelingen kommer nog.🙂🙏💕

Ta hand om er❤

Gillar

Kommentarer