Ena ögat och osminkat

Oh dear nu är det dags att kliva upp igen före ens tuppen har glisat med ögonen. Jag hoppas verkligen att jag inte skrämde någon men jag sover inte med smink😆. Kaffet rinner ner i min snustorra strupe vilket indikerar på att jag åtminstone har sovit och snarkat några timmar fler i natt än senast. I går kväll blev det extra insatt lekstund med katten Gaston och minsann väckte han mig inte skogstokig denna natt.

Jobbet kallar idag också men först ska jag dricka mitt kaffe, packa ner lunch och frukosten, sen in i sminket och piffa lite. Solen skiner idag men det var bara 12 grader när jag vaknade! Tack och lov så stiger temperaturen och blir varmare för nu har jag satt på mig en blå klänning idag och det händer inte varje dag minsann.

Måste boka tid till min frissa också för nu är det dags att toppa lite. Jag fick klippa mitt hår väldigt kort ett tag för jag tappade mycket hår, nu har håret tjockat till sig lite och jag kan ha lite längre. Men håret behöver lite översyn för topparna är just nu inte fina. Nähä, nu ska denna kvinna få lite färg på läpparna och ögonfransarna.😉

Ta hand om er❤

  • 20 visningar

Gillar