Det finns alltid något att göra

Numera har vi plats för Gaston i våra fönster för annars petar han ner något och gör plats.🐈‍⬛ En riktig busig pojke! Kastreringen gick bra igår, han var lite trött när han kom hem men det gick fort över. Nu ligger han med halva kroppen på fönsterbrädan och andra halvan på frysen. Han ska vara med när vi sitter i köket och dricker morgonkaffet.

Utanför fönstret är det fortfarande mulet och blåsigt och därför tänker jag börja dagen med att tvätta ett par maskiner till efter vår minisemester. Inne i andra delen av köket så ska vi plocka ur trasiga persienner, de har gjort sitt och släppt helt från snöret så nu ryker dom. Nya ska givetvis köpas för det behövs under sommaren.

Ska också ta hand om mina blommor, två ska kastas och sen har jag tänkt att köpa lite nytt till hösten. Små förändringar piggar också upp! Hur är eran stil hemma? Vit, minimalistisk, retro, modernt osv osv? Hemma hos oss är det blandat, saker som har en betydelse lite mera affektionsvärde. Stilen skulle jag säga bohem blandat retro! Vi har mycket saker omkring oss, saker som vi tycker om. Nytt och nött, varmt och skönt, trug och myskänsla.❤🙏

Nu ska jag börja med frukost och sen blir det att ta tag i hus och hemfix. Ha en fin lördag.❤


Ta hand om er❤

Gillar