Det är livet

Det händer så mycket hela tiden ja det är ju livet. Det blev en jäkla pärs och väntan i några dagar. Efter att ha råkat sitta i samma rum vid tre tillfällen med någon som nu kämpar i Covid19 blev något utav en kalldusch med förskräckelse. Men det kan hända vem som helst och de flesta av oss måste gå till jobbet och smittan kan vi få var som helst.
Jag har utav någon anledning inte fått Covid19 den här gången vilket förvånar mig och flera andra, mycket märkligt faktiskt så smittsamt som det är! Men jag är oerhört tacksam.🙏

Jag har funderat lite på mänskligheten, jag har nämligen inbillat mig att folk skulle bli lite mer tacksamma och ödmjuka under denna pandemi, men har jag fel?
När kändisar som Läckberg går ut i media där hon berättar om att vanligt folk mer eller mindre uppmanar henne att ge bort sina pengar för att hon har det då bra!
Eller tvärtom när Regina Lund lägger bilder från Maldiverna så kan man inte ha skulder och ha ont om pengar! Nu var det så att Regina bad sina fans om hjälp med sina hyresskulder! Bilderna handlade om ett jobb hon gjort och hade givetvis inte själv lagt ut pengarna på resan.
Människor är snabba på att bilda sig sina egna tolkningar, och resultatet blir att du får inte ha det för bra och vara rik, inte heller fattig på kontot och stå på en söderhavsö.
Man ska vara fattig på rätt sätt, och är du stenrik så ska du försörja andra!
Vart är vi på väg!?

Nu till något annat i denna pandemi, jag törs inte längre gå på min lymfmassage och det börjar kännas. Så nu har jag kostat på mig en vibrationsplatta! Jag har varit skeptisk men blev positivt överraskad.
Träningsvärk efter 10 minuter och jag kände verkligen att jag fick igång cirkulationen i kroppen.
Det blir i allafall ett bra alternativ i dessa tider.
Och eftersom vi frossade i hemmagjord hamburgare med tillbehör så kanske vibrationerna gjorde lite annan nytta också.😉

Nu är det redan söndag och snart har vi en ny vecka. Vårdagjämning hade vi igår och fåglarna äter snart slut på sista fågelmaten.

Börja nu den nya veckan med att glädjas åt andra. I stället för att bli griniga och låta avundet ta över så gör något åt din situation i stället! Vill du också ha det bättre så vad gör du åt det?

Är du nöjd så good for you!😉👍❤

Ta hand om er❤

Gillar