Hej... Jag har inte upd på suuuper länge men jag mår inte så bra just nu och har sååå mycket med skolan. Vi har prov på Fredag och jag kan typ inget, vi får snart reda på hur det för oss på ett svårt matte prov och såklart kommer betygen in där mitt i allt.

Men det är därför jag inte har upd någonting, sorry ska försöka att upd mer men detta inlägg bli kort så a hejdå.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

mitt krångliga liv

Ibland undrar jag varför jag är som jag är...

Tex:idag frågade mamma mig om jag kunde hjälpa henne med att klippa gräset men jag bah nej är upptagen med andra grejer(men jag var inte det) då blev mamma lite arg på mig och vi börja bråka... sen gick jag in på mitt rum och och tänkte efter att jag vill gå på Sweden international horse show men om jag ska få det måste ju jag hjälpa henne så jag går ut från mitt rum och letar rea på mamma och så frågar jag "vart ska jag börja med att klippa gräset" och hon bah det dehövs inte längre och går ut.

Ja så nu sitter jag på mitt rum och vet inte riktigt vad jag ska göra...Men hon ville att jag städar mitt rum så jag ska göra det.

Hejdå måste dra nu;)

Likes

Comments

Hej hej, idag är jag suuuuuuper trött eftersom jag har inte sovit inatt.Vet dock inte varför.

Idag ska jag rensa ogräs,moppa HELA huset och ta bort damm,kul va...

Jag ska göra detta eftersom mamma köpte ett par Adidas byxor som jag har velat haft jättelänge och en fluffig jacka från Gina tricot,jackan heter wanda jacket och jag har den i färgen peach skin.

Imorgon är det skola så jag ska lägga mig i tid idag så att jag inte somnar på lektionerna(hehehe), ja sen på onsdag har jag dans och på torsdag har jag ridning

Ja så jag har inte så mycket mer att berätta idag men vi kanske ses senare ikväll, tills det ha det så gött,HEJDÅ<3

Likes

Comments

Instagram@urte05