Museumsbesøg

Byrummuseum

Efteråret nærmer sig, og det betyder tid til fordybelse. Det gør jeg gerne ved at tage en tur på museum. Det kunne eksempelvis være som her på #thorvaldsensmuseum, hvor der er en stor samling af Thorvaldsens statuer og ikke mindst hans private kunstsamling. Det er et hyggeligt museum i hjertet af #københavn, med #christiansborgslot bagved. Det er bestemt et besøg værd.

Kort om Thorvaldsens Museum: Det huser den danske billedhugger Bertel Thorvaldsens kunst og samlinger, og det er det eneste sted i verden, hvor du kan se alle hans samlede værker. Det er ligeså en helt unik arkitektonisk oplevelse selve museumsbygningen, der er noget af det smukkeste. Du kan som besøgende få en helt unik oplevelse i Thorvaldsens liv og alle hans værker fra skitser til færdige værker og skulpturer.

Skal dog siges at museet ikke er for gangbesværede, da der ikke er elevatorer og du derimod skal op ad diverse trapper for at se hele udstillingen. Desuden er der ikke rigtig mulighed for at nyde en kop kaffe eller lign. Dvs, der er en cafe, men ikke rigtig nogle borde. Det er nok det største minus ved museet.

  • Byrummuseum

Synes godt om

Kommentarer