Færdigvaccineret 🤍

Byrumcovid19, Urbanliving, pfizer

Fik andet stik af #pfizer vaccinen igår og er nu færdigvaccineret. Et skridt tættere på friheden og livet tilbage. Ved godt den først er sikker om 14 dage efter andet stik, men hvilken følelse af frihed der summer i kroppen idag.
Jeg har været rigtig heldig og har slet ikke haft nogle voldsomme bivirkninger. Jeg vil på det varmeste anbefale at alle der får tilbudt #vaccinen tager imod. Jeg glæder mig helt til at kunne rejse sikkert ud i verden og opleve nye kulturer. Dog bliver sommeren afholdt hjemme i DK i år, hvilket bestemt også har sin charme.
Et godt råd til når du skal vaccineres er at drikke rigelig væske #vand før og efter stik, det har hjulpet mig begge gange mod bivirkninger. Bare et tip. Nå ja, og husk at sving med armen og massér på stikket 🤍
Tænk at vi sidste sommer slet ikke havde en vaccine og tænk at for blot et halvt år siden blev de første vaccineret. Videnskaben er nu fantastisk. Kæmpe tak til alle der kan knoklet løs for at vi får vores liv tilbage.
Selve vaccinationen forløb så fint og top professionelt, og der var en dejlig rolig tryghed omkring hele forløbet. Jeg er lutter begejstret for at være #færdigvaccineret og klar til at erobre verden og livet igen.
Kæmpe #tak - er bare dybt dybt #taknemmelig 🤍

Forsæt dejlig sommer derude x


Synes godt om

Kommentarer