Lite perspektiv på livet

Min fina vän kom på besök och drack lite kaffe och åt gofika. Kolla vad vi åt. Fruktsallad med en liten klutt vaniljglass och grädde. Så himla gott.

Min vännina som kom på besök har jag inte sett sen jag hade min 40 års fest tror jag och det var ett halvår sedan. Hon är inte som jag som kan ringa och beklaga mig eller berätta mitt livs historia hur som helst. Men när hon kom idag berättade hon hur hon haft sista halvåret. Ohhh herregud, att människan orkar utan att klappa ihop. Hennes man är svårt njursjuk och ska få dialys i hemmet och hennes pappa har gått bort i cancer nyligen. Hon har nu ett hus till som hon ska rensa och städa. Hon har dessutom en begravning att ordna och en minnesstund till en pappa som hon faktiskt inte haft så mycket kontakt med då hennes föräldrar var separerade och hon bodde hos sin mamma. Dessutom är hon 50% sjukskriven då hon har ständig värk. Och så gnäller jag. Ja jag ska inte gnälla idag. Bara därför ;). Men hon är fantastisk.

Nu på eftermiddagen har två av mina arbetskamrater ringt och jag älskar verkligen det, när jag behövs och de saknar mig. Lite egotripp liksom. :) Dessutom ville de att jag kanske skulle ända en dag på schemat, och det kan jag absolut, och har jag tur blir jag därför ledig fredagen innan sportlovet då vi ska åka till Skåne.

Nu ska jag snart gå och hämta Ella. Mathias och Emil är på träning ikväll också så det är bara jag och tjejerna till middag. Emilia önskade dessutom pannkakor till middag och det passade bra då vi har massor med mjölk hemma. Så jag gör pannkakor och en rätt vi hade i matkassen, som skulle bli en tacos pannkaksrulle. Lika bra när jag ändå ska laga mat.

I veckan är det Nutellans dag så jag var snäll och köpte hem det till barnen. Då kanske Emil äter frukost. För visst är det bättre att han äter något även om han har Nutella på mackan så är det väl bättre än ingenting?

​Ett friskhets tecken från mig idag är att jag har sminkat mig. Tänk vilket trolleri det är! SMINKET.

Ha det gött.

#nutella #pannkakor #familj #fruktsallad #grädde #vaniljglass #cancer 

Gillar

Kommentarer

MrsHenriksson
MrsHenriksson,
Härligt med vänner man kan prata med. Usch hon verkar ibte heller ha det lätt 😔 tur ni finns för varann är äkta vänskap ❤️
Tips att baka med nutella för i morgon seg nutella kaka 👍
nouw.com/mrshenriksson