​Jag har läst; 100 mil av Jojo Moyes 
Denna bok rekommenderar jag till alla då den innehåller spänning, romantik, intressanta klassskillnader, älskvärda karaktärer och mycket mer. Boken utspelar sig i nutid och handlar om Jess Thomas, hennes dotter Tanzie och styvsonen Nicky som har det problematiskt med ekonomin. Just som allt verkar gå åt skogen kommer IT miljonären Ed. Boken handlar om en roadtrip till en mattetävling som familjen och Ed måste ta sig igenom.  

Fantastisk bok som lämnar en med hakan i golvet. Läs den!! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

TJENARE TJENARE;

Jag har läst; Sista brevet från din älskare
Skriven av; Jojo Moyes
Jag älskar de flesta av Jojo Moyes böcker! (vissa är bättre än andra) Hon beskriver omgivningen och personerna lagom utförligt och lyckas lämna mycket till fantasin. Boken utspelar sig i 1960 talets London och handlar om Jennifer Sterling som är med om en tragisk bilolycka och får minnesförlust. Allt från hennes förgående liv är borta. Hon känner inte igen sin man och får gång på gång fråga sin familj hurdan hon var innan olyckan. Jennifer hade tappat bort sig själv.Tills den dagen då hon finner ett brev undertecknat B och bitar börjar falla på plats. Ett kärleksbrev. Boken handlar om Jennifer Sterlings och Ellies jakt på skribenten av breven. Denna boken fångade mitt intresse då den gång efter annan gjorde mig oerhört frustrerad. Jojo Moyes har en tendens att skriva sina böcker på samma vis som en actionfilm och det älskar jag! Man drar för andan, skrattar och gråter. 

Boken är relativt komplicerad då den sedan byter både huvudkaraktär och årtal i mitten. Men boken är så fängslande och så underbart bra att det är omöjligt att släppa den!! 

Av mig får boken 5/5 Vårtsvin 🐗🐗🐗🐗🐗

Likes

Comments

​Tjenare tjenare! 

Tova här och jag är en glad tjej på 16 somrar som älskar böcker. Beroende på hur intressant boken är, brukar jag läsa varje dag. Mina absoluta favorit böcker är ; Kodnamn Verity, Boktjuven, Harry potter de vises sten, livet efter dig (listan är ofantligt lång)  Efter skoltid gillar jag att se på film, spela datorspel med kompisar och gymnastisera. 

Staffan, du sa att du ville ha en kort introduktion. Kortare än såhär blir det nog inte! Hare så kul i Brighton :) 

Likes

Comments