Hej! (Jag har fått tillsägelse från min kära vän och bloggexpert Johanna att man måste skriva så i varje inlägg!)

Har tänkt på en sak ett tag nu. Vad fan är poängen med att "komma ut"? Det känns lite som att det typ är det mest poänglösa konceptet som människan kommit på. Eller, ja, efter kaviar, då.

Till och med Kalle själv ser lite skeptisk ut!


Nu säger jag ju då inte heller att vi HBTQ-folk ska sitta och gömma oss i ett mörkt hörn någonstans, utan snarare att vi inte borde bry oss i Sverige år 2017 om att behöva göra ett statement där man egentligen (som exempel) bara säger "Jag gillar penis!"

Vore det inte trevligt om vi istället bara kunde lära oss att vi alla tycker om och identifierar oss som olika människor? För i slutändan är det just människor vi är – inte killar, inte tjejer, inte homosexuella, inte bisexuella, inte transsexuella, utan människor.

För att citera RuPaul:

Everybody say love!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Medan resten av världen är helt upptagna med att helt plötsligt låtsas bry sig om människor så har jag gjort en fasansfull upptäckt. Håll i hatten nu, det här kommer att vara livsomvälvande:

De har bytt sändningsdag på Americas Next Top Model. Så istället för att sändas på måndagar så sänds det nu på onsdagar. Förstår inte VH1 att det här typ förstör hela min veckoplanering? Värre blir det ju när man inser att de bytte dag redan förra veckan.

That shit is shady. Ska jag verkligen behöva vänta hela två dagar extra för att se på när ett helt hus hoppar på Courtney?! För er som inte tittar på den nya säsongen av ANTM så fungerar Courtneys storyline ungefär såhär:

  • Courtney kliver in i rummet.
  • Någon springer fram och skriker henne i ansiktet om hur otrevlig hon är.
  • Courtney ser allmänt förvirrad ut och svarar inte.
  • Detta triggar övriga deltagare ännu mer.

Men seriöst, om inte Courtney vinner så måste det vara det största brottet i världshistorien. Nästan större än när Frans vann mello. Men bara nästan.

Andra scenarion ser ju typ ut såhär:

  • Courtney påpekar att hon har skolios (och att hon har en metall-platta i ryggen för att motverka detta faktum)
  • Jurymedlemmarna brister ut i ett "ALLT DU GÖR ÄR ATT TJATA"


Detta är då alltså jurymedlemmarna vars mest konstruktiva kritik har varit "Du ser alldeles för mycket ut som en modell."
Tydligen missade jag ögonblicket då det helt plötsligt blev dåligt att vara modell i en modelltävling. Nu för tiden handlar det ju tydligen mer om att vara en #boss än att faktiskt ha modelltalang. Ett av avsnitten gick bokstavligen ut på att göra den bästa snapchat-storyn. Det bör säga allt. Om inte det ör övertygelse nog så kan jag ju bara påpeka att Rita Ora numera är programledare. Det bör säga allt.

Likes

Comments

Här kommer en intressant tanke:
Borde man skriva blogginlägg när man har är dötrött och har tagit stesolid? Svaret är förmodligen inte.
Tänker jag göra det ändå? Det kan du ge dig fan på!

Vid en närmare eftertanke så borde det här vara typ försök nummer 1735289,5 på att starta en blogg. Därför har jag skrivit minst lika många introduktions-inlägg. Betyder det att jag någonsin kommer att bli bra på att göra det? Nope. Betyder det att jag kommer fortsätta med den här bloggen? Förmodligen inte. Tänker jag försöka ändå? Jajamän!

Jag är en pojke (kalla mig för guds skull inte man) på 20 år som är född och uppvuxen i Gävle och som alla vet så är Gävle sveriges coolaste stad. Jag menar, vad är coolare än hög arbetslöshet och halmbockar som bränns ner vartenda år?

Hur som helst, så är det här en blogg där du får följa mig genom mitt otroligt spännande liv där jag för det mesta springer runt och tar jättefula selfies som alla skrattar åt. Jag ser det även som en fitness-resa då jag äntligen har bestämt mig för att jag ska försöka leva ett sundare liv. Mindre Cola, mer sena gym-nätter. Jag tänker mig att bloggen ska få tjäna som någon sorts offentlig dagbok där du kan få en djupare inblick i hur det är att leva som en rosa-hårig person med mild social fobi som ändå älskar att synas och höras.

  • 44 Readers

Likes

Comments