- Shirt Lindex, jeans Lee Cooper, sneakers Nike, bag Tommy Hilfiger-

Hellou!

Päätin nyt alkaa päivittämään tätä blogia kunnolla ja jatkossa koitan postailla ainakin kerran viikossa! :) Alan päivittelemään tänne ainakin enemmän asukuvia, koska niitä nyt tulee instaan laitettua, niin ajattelin että voisin ne sit kans tänne laittaa samalla! :)

Hello!

I decided to start posting more here on my blog, because I've had this couple months and I've only posted maybe twice. And I would like to have a place where I can share things that I like and some outfit photos! :)

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - Napsauta tästä

Likes

Comments

Mulle saapui uudet kengät Nellyltä pari viikkoa sitten. Tilasin ylipolvensaappaat, joita olen syksystä asti koittanu löytää eri kaupoista, mutta mistään en ole löytänyt sen mallisia joista tykkäisin. Päätin sitten nettikaupoista alkaa sellaisia metsästämään ja onneksi vastaan tuli noi kuvassa olevat Nellyn saappaat, nimittäin ne on just sellaiset joita oon ettiny! <3

Likes

Comments

Päätin ottaa pitkästä aikaa mun kalenterin käyttöön. Mulla on ollut about puolen vuoden tauko mun kalenterista ja viime viikolla päädyin katsomaan muutamaa plan with me videota ja siitä se innostus taas alkoi. Mulla on käytössä Chic Company verkkokaupasta hankittu Heidi Swappin kalenteri, joka on täydellinen kooltaan sekä myös ulkonäöltään. Tää kalenteri on päiväämätön, joten ei haittaa, jos välillä pitää vähän taukoa planneroinnista! :)

Likes

Comments

Tämän päivän inspiraatio. Ihanaa sunnuntaita kaikille! :)

Today's inspiration. Lovely sunday to everybody! :)

Follow my blog with Bloglovin

Likes

Comments

Instagram@updatesbyher