Kärlek -Vy

Kärlek: VI

Kärlek: VIsubs. -en, -ar. Mycket stark positiv känsla (för ngn) som kännetecknas av ömhet och (ibland) sexuell åtrå samt ofta av andlig gemenskap etc.


Kärlek-V

Snart fann vi varandra du och jag. Det var en ny vänskap över de vanliga, mer kamratlig, varmare, tolerantare, roligare, finare med lyhörda nyanser. En kärlek jag inte fick nog av eller som signade, nej det fanns alltid nya bäckar i dig. Bara att prata och se dig i ögonen gav kraft. Hemligheter eller andra nyheter glädje och att du var snygg attraktivr.

Vi kunde prata om det mesta, ju mer vi pratade och berättades om oss själva eller våra tidigare liv, våra andra relationer, våra hemligheter - desto mer vidgades området som både du och jag vågade visa för varandra. Tillslut vågade jag visa allt.

Vi hade det kul när vi sågs och efter vi började umgås med varandra ville vi ses ofta, behövdes ses ofta. Jag längtade till dig när vi inte var tillsammans och trots att jag inte kunde erkänna det för mig själv blev jag för varje stund mer och mer förälskad och kär i dig!

Med tiden blev du min livskamrat men även min livspartner och bästa vän, rådgivare. Att bli kär i dig var att bli kär på ett helt nytt sätt. Känslan starkare och ihållande, istället för att svalna djupnade den på ett sätt jag inte trodde var möjligt.

- Att älska dig helt besinningslöst. Att vår fina känsla djupnade och stärktes för var dag, vartenda år till en enighet jag inte kan andas utan dig.

En kärlek jag inte visste fanns innan jag träffade dig. I mina tidiga relationer trodde jag redan att jag upplevde kärleken. Men då hade jag inte träffat dig ännu.

Att vår fina känsla djupnade och stärktes för var dag, vartenda år till en enighet jag inte kan andas utan. En kärlek jag inte visste fanns innan jag träffade dig. I mina tidiga relationer trodde jag redan att jag upplevde kärleken. Men då hade jag inte träffat dig ännu. Din för evigt Annika Samuelsson


Kärlek: VI

Kärlek: VIsubs. -en, -ar. Mycket stark positiv känsla (för ngn) som kännetecknas av ömhet och (ibland) sexuell åtrå samt ofta av andlig p etc.

Likes

Comments