Yoga, massa mat och A star is born ★

Livet

Hej finisar!

I helgen var Alex uppe hos mig för en riktig myshelg! Vi kände båda två för en avkopplande och lung helg, vilket det också blev :)

Började med att gå på stan på fredagseftermiddagen (vilket påminde mig om varför jag hatar att shoppa, SÅÅ mycket folk!) och sen hem för att laga mat.

Lördagen började med en mysfrulle, gjorde avokadomackor och chiapudding och satt och tjötade i timmar. Så mysigt att stanna hemma och bruncha istället för att gå ut ibland <3

Efter frukosten gick vi långpromenad och sen körde vi lite yoga hemma :) Tycker det är så kul när jag får hålla små klasser med vänner, så mysigt och så blir det ju en väldigt avslappnad atmosfär där jag som lärare kan få bra tips också!

På kvällen blev det middag på SMAK med Junita och tre av hennes kompisar, en supermysig restaurang (dock med prislapp större) där man väljer olika smaker som rätterna är komponerade utifrån. Supergod mat, kunnig personal och ett plus för den goda vego-menyn. Nedan ser ni mina tre smaker från vegetariska menyn: YUZU, KORIANDER & CHILI.

På söndagen mötte vi upp Sanna för frulle på Pascal, sen fyndade jag golfkläder på J. Lindeberg-outleten. Ett par byxor, ett par shorts och två pikéer för 400 spänn. Det kallar jag kap! Dessutom skönaste byxorna jag någonsin ägt.

Efter frukosten skulle Alex iväg och jag och Sanna kollade på A star is born, så bra! Varning för gråtfest dock :P

Hoppas ni har en fin vecka <3

Instagram: unwindbyjulia

  • Livet

Gillar

Kommentarer