Update från Italienska alperna!

Resor

Godkväll <3

Ville bara ge en liten update från livet i Alperna. Vi har det såå härligt. Åker skidor, tar långluncher i solen (har varit klarblå himmel varje dag sen vi kom hit), äter massa pizza och pasta, dricker vin och har det allmänt härligt. Idag tog vi varsin massage efter en heldag i backen, riktig lyx-onsdag!

Jag lärde mig åka skidor när jag var typ 25. Jag HATADE det i början. Jag hatade känslan av att komma sist ner för backen varje gång. Ogillade att bli omåkt av kidsen. Tyckte liksom inte om känslan att vara dålig på någonting. Jag har insett att jag ofta undvikit att göra saker som jag vet att jag kommer vara dålig på. Jag har varit rädd för vad folk ska tycka, att de liksom ska ändra uppfattning om mig om de ser att jag inte "kan" en viss aktivitet, arbetsuppgift, projekt etc. Sen jag och Johan träffades har jag både lärt mig spela golf och åka skidor. Jag är verkligen inget proffs, men jag tar mig ner för alla skidbackar och tar mig runt 18 hål på golfbanan. Det spelar liksom ingen roll att jag inte är bäst, för jag tycker det är SÅ KUL!


Champoluc / Staffal

Så, vad jag vill säga med detta är egentligen att: Var inte rädd för att testa nya saker. Var inte rädd för att vara "dålig" (vem är det som bestämmer det egentligen?). Var inte rädd för att misslyckas. Vart inte rädd för vad folk ska tycka. För mig är detta lättare sagt än gjort. Men om man kan lyckas lägga lite mindre vikt vid dessa negativa tankar och våga testa nya saker så har man vunnit så mycket. Tänk vad mycket du kan gå miste om i livet om du struntar i att testa saker pga. rädslan att misslyckas. Våga riskera att misslyckas, du kanske hittar din nya favorithobby på vägen <3

KRAM till er! (unwindbyjulia)

  • Resor

Gillar

Kommentarer

Filizblogg
Filizblogg,
Det ser såå härligt ut 😩😍
nouw.com/filizblogg
unwindbyjulia
unwindbyjulia,
Det var fantastiskt 🥰😍😍
nouw.com/unwindbyjulia