Sjukstuga och höstkänslor

Tankar

Legat hemma och kurerat mig med té och glass hela dagen. Åkt på en dunderförkylning och kämpade mig igenom jobbveckan fram till och med torsdag, sen var det stopp. Att en förkylning kan sänka en så, känns som att jag åkt på någon typ av man cold, haha :P

Horisontalläge i soffan är det som gällt hela dagen för mig, har nu tänt massa ljus och myst framför senaste avsnittet av Younger, älskar den serien! Någon mer som kollar? Det känns verkligen att hösten är på G, kvällarna börjar bli mörkare och kallare och man börjar sakta men säkert komma in i rutinerna igen. Jag gillar ändå hösten, då får man tända ljus varje kväll, klä sig i mysiga stickade tröjor och det känns mycket mer "okej" att ligga inne och ha filmkväll (det är såklart alltid okej, men ni fattar vad jag menar)!

Legat här heeeela dagen (med avbrott för en ”powernap” som blev till en 4 timmar lång tupplur i sängen 😂).
Hade mycket hellre varit där ☝🏻 på bryggan och yogat, sen käkat en god frukost och spenderat dagen lyssnandes på sommarprat mellan doppen i sjön. Well, ibland måste kroppen få vila, när man är sjuk tvingas man till det. Får försöka njuta av det, dock kryper det i hela kroppen för att den vill röra på sig! Varför är det alltid så, att när man inte kan träna så vill man träna som mest?!


Hoppas ni haft en roligare fredag! <3

/ @unwindbyjulia

Gillar

Kommentarer