Så fantastiskt att få röra på sig igen OCH ha fina vänner på besök <3

Livet

Nu är det fyra dagar sedan jag kom hem från Silent retreat! Första dagen kändes det konstigt att ens prata med folk, haha. Nu känns det härligt men lite tomt på samma gång, det där med att vara tyst är underskattat asså. Ett längre inlägg om Silent retreat kommer senare i veckan :)

Just nu befinner vi oss i Bunn med Emma, Maxi & deras lilla Frasse, Issa, Viktor och deras lite större Maximilian <3 Vi var här samma gäng förrförra året, så nu får man väl kalla det tradition va? Så mysigt att kollektivet utökats med två små sötnötar och att vi fortsätter att hänga och åka iväg tillsammans! :)

Idag var jag ute och sprang milen på förmiddagen, jag njuter så mycket av att vara ute och röra på mig efter att ha suttit still större delen av dagarna på retreatet i helgen! Efter löpturen var vi iväg på utflykt till Ravelsmarks gård och Gränna (skulle spela minigolf men blev glass istället pga föööör mycket folk på minigolfen, fanns inte ens några klubbor kvar)..

Sommarlunch

Igår vevade vi ihop denna smidiga och goda pasta när Emma och Maxi kom (Issa och Viktor kom lite senare). Recept finns på Släng dig i vegos härliga blogg: Krämig grönsakspasta (min barndomskompis Elina och hennes kille Dennis som driver den. Spana in för massa smarriga vegetariska recept!! :)) Vi bytte ut aubergine mot zucchini och lade till sparris också, så gott!

Min älskling och lilla Frasse! Obs, Johan rakade av sig sin tillfälliga ansiktsfrisyr efter denna bild, haha.

Ravelsmarks gård

Så mysigt ställe utanför Gränna dit vi åkte idag, de har ett café och gårdsbutik där man kan köpa egenodlade grönsaker och andra lokala gottigheter!

Älskar sånna här ställen med närodlade grönsaker, frukt och bär!

Issa och Emma hittade en hästapolle...

Alltså detta gäng! Får alltid ont i magen när vi hänger för man skrattar så mycket <3

Gränna

Skulle spela minigolf men pga fullt på banan så blev det glass istället. Inte mig emot! ;)

Nu har vi precis käkat middag och ska köra femkamp ute på gräsmattan! En perfekt sommardag <3. Hoppas ni har en fantastisk sommar såhär långt!

Kram J, @unwindbyjulia

  • Livet

Gillar

Kommentarer