Poddtips x 2!

Tankar

Igår spenderade jag större delen av dagen i en bil, på väg hem till Stockholm efter en helg i Jönköping. Har ofta svårt för poddar och det slutar alltid med att jag sätter på en bra spotify-spellista istället. MEN, nu hittade jag två avsnitt av Framgångspodden som jag verkligen rekommenderar att lyssna på, tips tips!

Avsnitt 201. Rickard Delér, Superentreprenören

Ett så inspirerande avsnitt där Rickard Delér berättar om sina tankar kring mål, lycka och varför pengar inte är svaret. Att fokusera på det man brinner för och tycker är roligt kommer i slutändan att generera pengar (det är dock inte det viktiga i det hela). Går man in i något för att tjäna massa pengar, då är man fel ute och riskerar att spendera hela livet på att söka, utan att finna lyckan. Rickard började som målare, köpte senare sin pappas måleriföretag och är idag involverad i sju bolag.

Avsnitt 175. Kjell Enhager, "Hur du klarar dina mål"

Jag har lyssnat på en hel del poddar där Kjell Enhager medverkat. Han är en av de främsta inom personlig utveckling och har coachat många av våra främsta idrottsprofiler. Med en bakgrund inom golfen arbetar han idag med att föreläsa och coacha människor inom personlig utveckling. Detta avsnitt handlar om hur man sätter mål, hur man hittar det man vill göra och hur man ska bära sig åt för att lyckas med sina mål. In och lyssna!

Ha en fin kväll, stor kram <3

Instagram: unwindbyjulia

Gillar

Kommentarer