Livet på landet

Träning

Hänger på mammas och pappas gård i Småland, älskar lugnet här! Blir aldrig så tyst och mörkt på nätterna som här, sover så skönt och blir alltid helt avstressad när jag kommer hit. Sen vi kom hit så har vi hunnit med två långpromenader, löptur i skogen och yoga på balkongen. Älskar att röra mig på olika sätt, variationen är det som funkar bäst för mig! :)

Balkongyoga

Tidigt i morse åkte Johan hem till Göteborg så jag passade på att gå upp samtidigt. Tog en mysmorgon framför Nyhetsmorgon med en kopp kaffe i handen innan jag yogade uppe på balkongen. Gör alltid det när jag är här. Så mysigt med utsikt över åkrarna med kossor som betar och ladugårdarna runt omkring.

Kände mig så stel i nacke, axlar och ländrygg, så jag körde ett pass fokuserat på det. Älskar att bara ställa mig på mattan och låta känslan i kroppen få bestämma!

Savasana är ju ändå det bästa 🙊😝

Skogslöpning

Bild efter gårdagens löptur. Älskar att träna på semestern. Ingen tidspress, man kan träna på morgonen men slippa gå upp kl. 5.30 för att hinna innan jobbet, ta god tid på sig för frulle och morgonkaffet efteråt och bara njuta av att få röra på sig <3

Hoppas ni har en magisk sommar! Kram, J (@unwindbyjulia)

Gillar

Kommentarer